sökning


Kategori:


Län:
Hem > Presentationer > Jazz & blues > Visa annons

BLUES/BLUESROCK/"COVERS"

Inlagd: 2020-10-21 av Anita Plats: Stockholm/Järfälla
Kategori: Jazz & blues Pris: 0
Hemsida: Antal visningar: 774
Telefon: +46720202115


BLUES/BLUESROCK/BLUES/BLUESROCK/


FINNES: en gitarrist med många års erf fr att ingå i olika musikkonstellationer men också fr att ha haft ett eget bluesband som han turnerade med i norden f X antal år sedan. Han har också spelat rockabilly u ngra år.
Jag har nio års erf fr att sjunga lead. Har tidigare varit med i körer under några år. Inte sjungit mkt blues, mest up-tempolåtar och jag har varit med i två grupper och gjort två gig. Är nu väldigt! sugen på att få pröva på att sjunga blues. Jag har en altröst, ett välutvecklat gehör och är rackarns tonsäker. Och vi två hittade varandra musikaliskt här på B-finder.

SÖKES: en BASIST och en TRUMMIS som känner starkt för bluesen och f att göra musik tills m andra. Och ni måste kunna avsätta tid hemma u veckorna för att öva på låtarna och så repar vi tills en g/v.

Ni kan inte vara nybörjare och ni bör vara öppna f att kunna repa i Jakobsberg. Inte spikat m lokal ännu men som vi hoppas! Och har ni möjlighet att lira dagtid har vi större chans att få boka den fullt utrustade o tilltänkta replokalen. Inget krav dock m dagtid.

Min egen "spel och lyssnalista" hemmavid inkl f tillf Beth Hart, Cassandra Wilson, Carolyn Wonderland och Danielle Nichole Band samt ett par up-tempolåtar m andra artister. Har f ö en rätt bred musiksmak och ett flertal gitarrhjältar har jag också :-)

"VETT O ETIKETT": I replokalen bör råda demokrati fritt fr divalater och respektlöshet i form av t ex ständigt sena ankomster o annat elände. Vi förs att alltid ha en öppen dialog, det mesta går att lösa om man pratar m varandra el hur? Att kunna både ge och ta vederhäftig kritik är alltid bra.
Och ta med dig uppsjöar av humor och självdistans till replokalen och lämna ev grabbigt beteende hemma. Ungefär så tänker vi två jobba :-)
Dessutom är vi inne i en pandemi varför extremt god handhygien och distansering i lokalen är väldigt viktig. Verkligen inte oviktigt, det sistnämnda.

Beroende på hur många som är intr så tänker vi att första testlirandet bör kunna bör kunna ske m början nån gång under första veckan i dec.

Du som läser det här, tveka inte, hör av dig MEN RING MIG INTE. I stället messar du ngra rader där du berättar lite om dig och ditt musikliv, (glöm inte ange ditt tfn nr! el din mailadr), hur mkt erf du har fr av att lira tills m andra o kanske din ålder m m. Och hellre lite f mkt info än motsatsen.
Så här är vi, var är du? Dessutom är livet alltf kort f att på ålderns höst sitta och ånga det som aldrig blev av eller hur?
Kenta och Anita


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Underhållning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Underhållning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Underhållning - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Underhållning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Underhållning - Ta bort annons
Ta bort