Om Bandfinder

Bandfinder är en samlingsplats för musiker - av musiker - sedan 2008. Vår ambition är att vara den naturliga samlingsplatsen för de behov du som musiker har. Genom Bandfinder når du tusentals engagerade musiker varje dag.

Har du förslag, idéer eller feedback - hör gärna av dig till oss!


Vanliga frågor

2023 lanserade vi nya Bandfinder.se som innehåller många nya funktioner och förbättringar. Sajten har även en ny responsiv design som är anpassad för mobiler och surfplattor. Fler spännande funktioner kommer att läggas till framöver, så håll utkik!

Bland nyheterna hittar du bland annat:

  • Bättre filtrering och sökning med val för bland annat ålder och nivå
  • Möjlighet att skapa konto för enklare hantering av annonser och kommunikation
  • Stöd för större bilder
  • Konversationer direkt på sidan
  • Mobilanpassad layout

Nej, det är möjligt att lägga in en annons utan konto. Svaren på annonsen kommer då till den e-postadress du uppgett. Däremot krävs det ett konto för att svara på annonser.

Ja, när du skapar ett konto så kopplas alla tidigare annonser som är gjorda med den e-postadress du valt till ditt nyskapade konto och du kan sedan hantera dem i en samlad inloggning.

Du kan alltid återställa ditt lösenord inne på själva annonsen, eller via loginsidan beroende på om det gäller lösenordet till en enskild annons eller till ditt konto. Du får då ett e-postmeddelande med en återställningslänk.

Med ett konto på Bandfinder får du en samlad överblick över dina annonser och din kommunikation. Ett konto behövs för att kunna svara på annonser. Med ett konto kommer du framöver också att kunna ta del av ännu fler nya och spännande funktioner.

Kategorin "Bandmedlemmar" används när man vill hitta folk att spela med, medan "Presentationer" används för att presentera sig själv eller sitt band. Det är alltså två olika typer av annonser som riktar sig till olika målgrupper. Presentationer är ett sätt att exponera sitt band eller sig själv och hitta spelningar och uppdrag.