sökning


Kategori:


Län:
Hem > Presentationer > Jazz & blues > Visa annons

Blue Topaz Recordings

Inlagd: 2008-01-11 av Ingemar Ohlsson Plats: Skåne/Malmö
Kategori: Jazz & blues Pris:
Hemsida: www.btr-music.com Antal visningar: 1302
Telefon: 0701-480199


Blue Topaz Recordings stor bildBlue Topaz Recordings liten bild


Hej och läs vad vi har att erbjuda!

Vi arbetar på olika sätt.
Antingen spelar bandet in hos oss och får därefter full service med distribution och promotion,
eller kommer bandet med en färdig CD med leyout, mixad, mastrad för att pressas och har själva stått för kostnaden av produktionen.
Om bandet behöver hjälp med mixning och mastring kan vi hjälpa till. Men då får bandet stå för den kostnaden.
Vi förlägger sedan musiken på vårt skivbolag Blue Topaz Recordings.
Vi laddar sedan upp låtarna på www.promosys.se, vilket innebär att radioproducenter nationellt och internationellt kan gå in och lyssna på musiken för att sedan ladda ner den. Man vet exakt på Promosys vilken radiostation som har laddat ner musiken och hur många gånger den har spelats. Detta rapporteras sedan till STIM.
Bara i Sverige är cirka 70 radiostationer redan anslutna. Promosys har också flera kontakter på radiostationer i Australien, Tyskland, Danmark, Norge och England. Vi jobbar även på USA och Kanada.
När en radiostation laddar ner en låt kostar det 1 Euro per nerladdning som Blue Topaz betalar från ett kreditkonto på Promosys.
Betalningen fördelas sedan av STIM med att upphovsmakarna får 67% och bolaget får 37% i ersättning när radion har spelat musiken. Men då måste musiken vara förlagd på Blue Topaz Publishing och vi skriver kontrakt på vilka låtar som är förlagda på vårt förlag.
Ni måste vara anslutna till STIM för att få betalt. Det betalas av radion mellan 80-100 kr i minuten beroende på vilken station som spelar musiken. En rapport från STIM kommer två gånger om året. I juni och december
Vi ser till att musiken förläggs på alla tänkbara Internet ställen för nerladdning och köp som är cirka 50 stycken som vi har avtal med för närvarande. På den inkomsten på försäljningen delar vi 50/50. Vi ser till att plattan finns tillgänglig på bl.a Ginza som vi har avtal med och flera andra fysiska försäljningsställen. Den inkomsten från försäljningen går till Blue Topaz enbart. Det är annars för mycket krångel att hålla reda på vilket band som skall ha betalt, då vi skickar många olika CD samtidigt i varierande antal och priser till olika försäljningsställen.
På Internet försäljningsställen får vi rapport kvartalsvis vad som har köpts och vilken musik.
Bandet kan också köpa av oss kontant de antal CD man vill för halva priset och sälja dem för det dubbla. Den vinsten vid försäljningen behåller bandet själva enbart.
Bandet måste NCB anmäla musiken hos STIM som är kostnadsfritt upp till 1000 styck om musiken är original och samtidigt anmäla att musiken är förlagd på Blue Topaz Publishing..
ISRC koder registrerar vi som måste finnas för varje låt och även en streckkod som heter EAN som måste tryckas på omslaget.
Vi skickar info och pressrelease om er CD till massmedia och full service.
Vi vill att vår logga finns på plattan.


Låter detta intressant så hör av er.

Vänlig hälsning
Ingemar Ohlsson, Manager
Blue Topaz Recordings
www.btr-music.com
E-post: info@btr-music.com
Tel: 0701-480199Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Underhållning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Underhållning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Underhållning - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Underhållning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Underhållning - Ta bort annons
Ta bort