sökning


Kategori:


Län:
Hem > Presentationer > Pop & rock > Visa annons

Vill du bli rik?

Inlagd: 2014-03-05 av Com Truse Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Pop & rock Pris:
Hemsida: Antal visningar: 1314
Telefon:


Vill du bli rik? stor bildVill du bli rik? liten bild


!!TRUMMIS, SYNTH/digitalt, EV Basist!!

Hej! Vi är populärmusik, tro mig, tec Rock/pop sådan. Med lång erfarenhet av att spela metal var det dags att sälja själen till djävulen och det känns fortfarande jätte roligt och mycket mer lärande än vad jag trodde från början!

Efter många om och men har vi äntligen hittat en as grym sångerska och är i uppstarten med allt textskrivande, hjärnorna bakom projektet är vi två gitarrister som skrivigt all musik och lagt ner mycket tid på att få ihop allt, 30+ låtar finns haha..

Det vi letar efter innan vi faktiskt har ett färdigt band är en tight/trevlig/kreativ/skön trummis och även synthare (ev basist) Vi letar efter folk som har egna idér, utstrålning, hittar själva vad som låter bra med massa känsla. Alltså en rockstjärna, 20-30år och som kan repa i Stockholm!

Går allt som planerat stämmer titeln givetvis till 100%. Hatmail om att vi är dryga/självgoda tar vi med en klackspark, man ska drömma och vilja stort.

Ps. Alla kan ha sina egna psyjazzmetal influerade sidoprojekt hur mycket man vill, men i detta band skriver vi musik för att den stora publiken/radio och så media skall grina. Det måste man veta och stå bakom för att bli intressant.

Ljudklipp, film, bild, personligt brev (:

Hör du bara av dig? så vi hörs! peace
Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Underhållning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Underhållning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Underhållning - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Underhållning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Underhållning - Ta bort annons
Ta bort