sökning


Kategori:


Län:
Hem > Presentationer > Övrigt > Visa annons

Musikvideos, EPK, Trailer

Inlagd: 2013-02-26 av DogDay Production Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Övrigt Pris:
Hemsida: www.dogdayprod.com Antal visningar: 1045
Telefon: 0735 031 24 02 82 el. 0735 32 58 64


Musikvideos, EPK, Trailer stor bildMusikvideos, EPK, Trailer liten bild


DOGDAY PRODUCTION
är ett videoproduktionsteam som verkar för att lägga kraftfulla promo-verktyg för all typ av självmarknadsföring i händerna på band, solo-artister, skådespelare och oberoende filmskapare. Till låga priser.

Vi strävar efter att hitta lösningar som passar vilket alla budgetar och behov.
Vi har lösningar för artister och skådespelare av alla slag. Vi vet hur det är att ha lite pengar och stora drömmar. Vi vet också hur man gör det mesta av en stram budget och framställer material som fungerar som effektiv marknadsföring, utan att tumma på sin artistiska integritet. Hur man vill framstå och använda för medel för att kommunicera med sin publik är helt upp till kunden och inga ideer är för konstiga, smala eller tjocka för att genomföras.

DOGDAY PRODUCTION har flera typer av HD/DV kameror, ljud, ljus, och en högklassig efterproduktion, med det absolut bästa och mest använda inom videoredigering och bildbehandling. Vi har även greenscreens och kan göra förstklassiga voiceovers i bekväma lokaler.

För band och artister:

Svinbra demo eller skiva, men svårt att skaffa bra gig? En kort videopresentation eller en livevideo kan hjälpa till att visa hur bra liveband ni faktiskt är.
Hårt arbetande artister dokumenterade i studion eller på resa mot gig?
Intimt porträtt av artist med huvudet fullt av tankar och en massa att säga?
Intresserat skivbolag eller management som vill se och höra mer? En av era låtar filmad snyggt, med bra ljud och proffsig inramning kan vara det som ger er kontraktet.

För skådespelare:

Vi producerar alla former av reels för casting, ansökningar till skolor, trailers och allt annat som en aspirerande skådis kan ha nytta av. Vi filmar även teatrar och events.
Maila eller ring för info.

DOGDAY PRODUCTION producerar även kortfilmer, dokumentärer, sketcher, standup och realityproduktioner av alla slag. Maila eller ring för info.

Vi är ett team med rötterna djupt ner i Göteborgs DoItYourself mylla. Vi är ett trevligt, kompetent gäng producenter, kameramän, redigerare, ljudtekniker. animerare och manusbearbetare som tillsammans täcker en mängd områden.

Vi är alla aktiva musiker, skådespelare,ståuppare,fotografer manusförfattare och regisörer som vid sidan av DOG DAY på något sätt själv äter, sover och skiter D.I.Y och ambition och vet hur svårt och dyrt det kan vara att höras och synas i dagens mediabrus.

DOGDAY PRODUCTION är vår motreaktion!!

Vi vägrar ställa upp på att det ska vara överdrivet dyrt att promota sig själv med en professionell video. Ring oss, Maila oss, eller kom och häng med oss en eftermiddag. Vi är ingen glassig mediabyrå utan vanliga kreativa själar precis som er. Fast med feta kameror och en massa smarriga datorer!!


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Underhållning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Underhållning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Underhållning - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Underhållning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Underhållning - Ta bort annons
Ta bort