sökning


Kategori:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Musikmarknad > Tjänster > Visa annons

Sångteknik/Artistutveckling

Inlagd:2011-10-24 av Loud Attic Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Tjänster säljes Pris: 0
Antal visningar: 1056 Telefon: 0761695622
Loud Attic är en musikstudio i centrala Göteborg med inriktning på sångutbildning, artistutveckling och musikproduktion. Vi skapar musik för TV, film och reklam.

PREPARAND
Utveckla din sångröst i vår, få verktygen du behöver för att plocka fram din rösts fulla kapacitet. Hos Loud Attic erbjuder vi den terminsbaserade Preparandkursen.

Kursen erbjuder en omfattande överblick av röstens kapacitet och fullständig teknikgenomgång samt personlig utveckling vad gäller närvaro, självkänsla, scenframställning, uttryck och röstkontroll. Tillsammans bygger vi under våren upp din röst och upptäcker alla dess unika egenheter och möjligheter.

Oavsett genre eller erfarenhet hjälper vi er även gärna med att utveckla er egen musik/ert låtskrivande samt ert scenframträdande, ex: mikrofonteknik, uttryck, energi, status, kroppsspråk mm. För rockintresserade kan vi även erbjuda coaching i moderna rocktekniker (såsom scream, growl, dist, high octave belting och creak).

Kursen är anpassad så att den personliga utvecklingen hos var och en av deltagarna är i centrum för undervisningen och deltagarna delas in i små grupper på 3-4 personer (möjlighet finns att gå två och två om ni bokar samtidigt och specificerar i intresseanmälan att ni önskar gå tillsammans). Detta är även en förberedande kurs inför Sånglinjen HT12, för de som är intresserade av att fortsätta finns denna möjlighet till hösten.

PREPARAND/ARTISTUTVECKLING
Pris: 1250 kr / månad
Längd: Hel termin, januari-juli
Anmälan är bindande för hela terminen.

Kortare kurser erbjudes endast under sommaren.

www.loudattic.comDela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Rapportera annons som olämplig
Rapportera
Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bild - Ta bort annons
Ta bort