sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Basist > Visa annons

Indie/alternativrock

Inlagd: 2022-09-20 av Alexander Lindberg Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Basist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 103 Telefon: 0735866025
Hej! Jag söker folk till mitt soloprojekt, som heter Kråkfar. Sedan 2018, då projektet startades, har det släppt en hel del musik inom alla möjliga genrer. På senare tid har soundet fått en betydligt tydligare prägel, och går numera i ett tydligt 90-talsstuk. Tänk någonstans kring Placebo, Deftones, Pearl Jam, Smashing Pumpkins och The Cure, så hittar ni förmodligen rätt. Under föregående vinter, 2021/2022, spelade jag in en platta i en riktig studio, med det nya soundet, samt texter på svenska. Plattan börjar nu bli färdigmixad och är snart redo att släppas, och det vore väldigt kul att komma ut och köra låtarna live. Min tanke är alltså att sätta ihop ett band, repa in låtarna, och göra spelningar, så mycket som det bara går, samt att få ut albumet på något vettigt bolag.

Initialt letar jag alltså efter ett kompband. Fördelen med det är att det finns ett färdigt koncept, med låtar som är inspelade och klara och därför snabbt kan repas in. På sikt tänker jag mig att vi skriver och spelar in nytt material, så det kommer definitivt finnas möjlighet att bidra kreativt själv. Jag har spelat i en hel del band förut, och är absolut inte omöjlig att ha med att göra. Mitt mål är dock att det ska hända grejer, och inte att spendera månad efter månad i en svettig replokal utan att vi kommer någon vart, så det är rimligt att förvänta sig att vi försöker hålla en någorlunda seriös nivå.

Jag sjunger, och kan, efter behov, hantera bas eller gitarr själv. I övrigt letar jag efter trummis, basist, en eller två gitarrister, samt eventuellt en keyboardist. Kan och vill du lägga körsång är det ett plus, men det är inget krav. Låtarna är inte speciellt tekniskt krävande, och jag är mer intresserad av att hitta rätt personer, snarare än de vassaste musikerna i stan.

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig. Exempel på låtar från den nya skivan hittar du på länken nedan. Allt gott!

https://soundcloud.com/krakfar/sets/en-annan-vaerld-promo/s-DxncQ9zPoQW?si=24847cb75a4d41089d1a4a0fdae6025d&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort