sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Lead & rythm gitarrister sökes STHLM

Inlagd: 2022-06-27 av Elvira Plats: Stockholm/Hägersten
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 481 Telefon: 0704245566


Lead & rythm gitarrister sökes STHLM stor bildLead & rythm gitarrister sökes STHLM - liten bild


HEJ!

Jag söker två gitarrister (en lead, en rythm och toppen om du även spelar piano!) till mitt artistprojekt Elviise. Jag debuterade med Elviise Augusti 2020 och har sedan dess släppt singlar och även mitt debutalbum. Det är först nu 2022 som vi kommit ut och spelat live och det är där jag vill vara :) så just nu är det spelningar ute som är fokus samtidigt som det skrivs och spelas in på album nr 2.

Mina live-musiker får gärna vara med och skriva och/eller arra upp låtarna samt spela in, så alla möjligheter finns att bli så delaktig som man själv vill bli. Det finns dessvärre inget garanterat arvode i dagsläget men här är det höga mål och ambitioner så det är dit vi siktar. Det innebär även att du behöver ha tid och kunna ta eget ansvar att lära dig låtarna även utanför reptid, om det behövs. För det här projektet söker jag främst långvariga samarbeten där vi kan växa och utvecklas tillsammans.


Hos mig är det känslan i låten som styr vilken genre den hamnar i men oftast landar vi i poprock, klassisk eller modern rock. Några husidoler hos mig är Queen, Metallica och Against The Current.

Lite smakprov på det som är släppt hittills finns bland annat på Spotify: 
https://open.spotify.com/artist/4P242N7ZVQCU7Rw3eJAGe5?si=pMxxdpn7TPK_4UouSec-DQ

Musiken ges ut under eget skivbolag och demos på nya låtar kan skickas vid kontakt.

Vi är idag en trummis, basist och en körtjej utöver mig själv. Vi är i blandade åldrar från 22-36 så hur gammal du är spelar mindre roll. Vill du vara med och skapa något riktigt bra tillsammans och är en öppen och accepterande människa mot andra så kommer du passa perfekt. Vi har höga mål men det viktigaste är att vi har roligt längs vägen och hjälper varandra att utvecklas.

Vi repar på Måndagar kl 17.30-19.30 i en utrustad replokal söder om Stockholm. Jag ser gärna att de som är med och spelar med mig trivs med att ta lite plats på scenen då vi gör det här tillsammans och jag vill lyfta fram alla som deltar på bästa sätt. Intresserad? Hör av dig så provspelar vi lite tillsammans! 
Maila gärna: elvira@heartsinhorizon.com (formuläret på den här sidan har tydligen inte alltid fungerat så bra) eller skicka DM på sociala medier; Instagram: elviisesongs Facebook: Elviise


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort