sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

AMERIKANSK POP I STHLM

Inlagd: 2021-12-06 av Stefan Grundemark Plats: Stockholm/Solna
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Cover
Antal visningar: 280 Telefon: 0735952852
Hej! Vi är några som håller på att bygga upp ett nytt band. Vi har en grund i gitarr, bas och sång och övar just nu med backtracks på instrumenten som fattas. Men vi vill gärna ha en gitarrist till, trummis förstås, och andra som kan traktera gärna keyboard, eller varför inte andra intressanta instrument som pedal-steel, dragspel, fiol, munspel, blås med mera.
Vi är i lite skiftande ålder och kön och ser det som en tillgång. Vi träffar för närvarande tänkbara, intresserade personer helt förutsättningslöst på våra rep i en studio i Solna med backline.
Vi vill ha kul, och uppskattar att alla kan ge och ta. Det är inte komplicerade låtar med långa solon som vi strävar efter, men medryckande och skön musik, och stämsång. Om det nu skulle finnas något som heter amerikansk pop så är det väl närmast något sådant. Och det ska låta tight och bra när det är inrepat.
Vi har tagit fram tio låtar som spänner lite över vår musikstil hittills, trots att alla inte är amerikanska artister. Med nya medlemmar i bandet kommer vi förstås att påverkas av andras drömlåtar också. Men man ska ju alltid börja någonstans. Och, det är covers, det handlar om. Inriktning partyband, där gensvaret och igenkänning från publiken är viktig!
Testlåtarna just nu är:
Brown eyed girl-Van Morrison, Faith-George Michael,Lying eyes-Eagles,Tequila sunrise-Eagels, End of the line-Travelling Wilburys, I saw her standing there-Beatles, That´s all right mama- Elvis, Burning love-Elvis, Keep on running-Spencer Davis Group, Authority song-John Mellencamp

Hör av dig om det här låter intressant!
gärna på mail: stefan.grundemark@gmail.com


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort