sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

Nystartat Hårdrocksband!

Inlagd: 2021-11-24 av Tim Ankarbranth Plats: Jönköping/Gislaved
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Hårdrock
Antal visningar: 124 Telefon: 0739787614
Hej, jag heter Tim Ankarbranth och kommer från Gislaved. Det var nu över 2 år sedan jag spelat i ett band och jag tycker nu det är dags att starta ett nytt eftersom jag börjat komma på lite låtideer som verkar lovande. Det jag söker är basist, sångare, keyboards och trummis. Själv är jag gitarrist.

Om mig själv: Jag är 19 år gammal och kommer som sagt från Gislaved. Ett litet samhälle som ligger lite halv-nära till det mesta. 1 timme från Halmstad/Jönköping och 2 timmar från Göteborg. Jag har körkort och är inte rädd för att åka en bit om det så behövs. Eventuellt kanske jag flyttar till en av de större städerna.

Tidigare projekt: Jag har tidigare varit gitarrist/låstskrivare i bandet Crimson. Vi var ett band som lirade 80-tals heavy metal såsom Iron Maiden och Judas Priest. Vi startade 2016 och man kan säga att vi avslutade nu 2021 när vi spelade in våran debut platta eftersom en av nyckelmedlemmarna flyttat. Jag länkar material vi släppt. Vi spelade även mycket live när vi höll på som mest så har lirat lite över hela södra landet.

Bas: Jag söker någon som inte är en misslyckad gitarrist och spelar bas bara för att det är "enklare" jag söker någon som ger instrumentet respekten det förtjänar, någon som vet när det är lämpligt att spela avancerat men gör det bara om det tjänar låten.

Trummis: Jag söker inte världens mest tekniska trummis. Jag söker någon med groove och som kan vara den stabila grunden till bandet.

Keyboards: Jag söker inte riktigt keyboard leads utan mer någon som färgar låtarna och skapar atmosfär. Sen menar jag självklart inte att jag utesluter leads helt heller.

Sångare: Jag söker inte bara en sångare utan en frontman. Någon med karaktär och som kan dominera publiken. Bra register och röst behövs då de melodier jag skrivit är i relativt högt register men inget som borde ge en rutinerad hårdrockssångare problem.

Om detta projektet: Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva soundet jag går efter. Det är väldigt grundat i 80-tals hårdrocken. Men har mörkare inslag. Det är nästan som om ABBAs Voulez-vous platta var hårdrock och utan kärlekstexter om det är logiskt?

Om du har läst allt jag nu har skrivit hoppas jag att du tycker att det låter intressant. Är du då redo att satsa fullt ut på ett projekt som detta med mig? Ta då kontakt, man vet aldrig vart de kan leda!

//Tim


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort