sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Annat > Visa annons

Hitta på något nytt???

Inlagd: 2021-10-19 av Zacharias Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Annat  sökes Genre: Populärmusik
Antal visningar: 167 Telefon: 0707573888
Trigger warning: Överligt-ambitiös/pretentiös, beronde på vem man frågar ;)

Halloj! Jag är en 22-årig gitarrist. Min bakgrund är i rock för det mesta, men siktar på att ha så bred kunskap om instrumentet som möjligt. Lyssnat nyligen mycket på King Crimson, QOTSA, Talking Heads, Aphex Twin, Coltrane, CAN, Bowie, Sparks m.m. Bor i Västerås, men är pendelvan så Stockholm och Uppsala är no problemo.

Jag undrar om det finns några liksinnade musiker som vill ge sig ut i det vilda och utforska. Att blanda diverse genre för att få ett eget unikt sound och ljudbild, som sen kan förmedla låtar/musik med dynamik och tydlig avsikt.

Jag skulle personligen vilja pröva blanda rockmusikens råa kraft och energi, popmusikens finslippning och direkthet, klassiska musikens kraftfulla melodier + tonfärger och jazzmusiken kommunikativa natur. (speciellt live!!) Vill dock inte vara för specifik egentligen, då jag tycker drömscenariot är att varje musiker bidrar till musiken lika mycket. Är därmed inte heller jättebekymrad principmässigt om vilka instrument som ingår.

Mitt senaste band (https://linktr.ee/babl.sthlm) har lagts på is mer eller mindre, men det förberedes inför ny inspelning. Visserligen är det väldigt väldigt rockigt, men det skrivna materialet jag har samlat på mig borde gå att tolkas på olika sätt, beroende på vilket sound som blir av.


Frågan är ju bara om det finns några fler tokstollar som jag? Om det gör det beordrar jag er att höra av er om ni vill bolla ideér!

Mail och telefon (smsa helst)
zacharias.sjodin@gmail.com
070-757-3888Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort