sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Annat > Visa annons

Medlemmar sökes till nytt metalband

Inlagd: 2012-04-29 av Patrik Kekäläinen Plats: Stockholm/Åkersberga
Kategori: Annat  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 628 Telefon: 0733 89 32 12
Jag är på gång att dra igång ett metalband och nu söker jag en skön skara människor som vill vara med och bygga upp detta från början.

Om mig
Jag är långt ifrån en gitarrgud själv, men anser mig kunna spela hyffsat bra. Jag har spelat till och från i ca 20 år. Jag kan inte noter men jag har ett bra gehör. Kan leverera rätt tunga riff, älskar övertoner och har på senare tid börjat nöta soloteknik. :) Mina husgudar är John Petrucci, Zakk Wylde, Björn Gelotte och Mattias IA Eklund och Misha Mansoor.

Om bandet
Eget material. Inriktningen kommer vara en ganska bred mix av olika metalgenres med influenser av In flames, Dream Theater, We Came As Romans, Chiodos, 30 seconds to mars, Periphery, Lostprophets med flera.

Jag är seriös, men också realistisk så jag tror att vi alla till en början får se detta som ett musikaliskt byggprojekt. All eventuell framgång är en bonus och vi får se vart vi landar bara vi kommer igång. Jag tänker inte hyckla, min högsta önskan är att vi får ihop en bra grupp människor och att bandet slår. Även om det kanske inte är en prioritet från början. Det viktiga är att vi funkar ihop och har jävligt kul på vägen.

Geografiskt
Då jag bor och jobbar i Åkersberga så vill jag gärna att bandmedlemmarna bor i Norrort med omnejd. Man får gärna bo i Stockholm, Uppsala, Norrtälje eller liknande också men då vara villig att åka lite.

Vad jag söker

Gitarrist - Någon som är på ungefär samma nivå som mig. Behöver inte vara någon gitarrgud, men någon som har taktkänsla, fantasi och är kreativ.

Basist - Någon som kan leverera tunga basmattor och vill ge den där extra dimensionen i en låt.

Trummis - Mitt önskemål är att du har en grym taktkänsla och spelar med själen. Bonus om du är hyffsat snabbfotad.

En eller två sångare / sångerskor - Jag är inte ute efter någon som "sjunger hellre än bra". Du ska vara hyffsat duktig och faktiskt kunna sjunga. En stor bonus är givetvis om du har den där lilla extra nyansen som gör din röst unik och att du sitter inne med ett hyffsat brett register. Drömmen är en scream/growlare och en som sjunger cleant.

Keyboard/synth - Behöver inte vara en Jordan Rudess, men nära! Nä, skämt åsido.. vill ha en hygglig keyboardist som kan lägga på en skön, ytterligare dimensionen i en låt. Stämningsskapare.

Gemensam nämnare för samtliga är kreativitet, taktkänsla och ett bra öra. Ni ska ha en passion och glädje för musiken och känna att ni är villiga att lägga lite tid för bandet. Alla måste ha ambitionen att alltid bli bättre.

Här är en playlist jag satt ihop med låtar jag verkligen tycker om: http://open.spotify.com/user/pixelstorm/playlist/1Yd7yLw6eBE3jlehkaKrbg
Den ger en ganska bra hint om soundet jag drömmer om.

Om ni tycker detta låter intressant, hör av er så börjar vi med att snacka lite! Vi börjar där!

Vet inte hur pass bra meddelandesystemet är här, så maila på kekkster@gmail.com om ni är osäkra.


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort