sökning


Kategori:


Län:
Hem > Presentationer > Pop & rock > Visa annons

Begåvad musiker söker likasinnade

Inlagd: 2019-03-20 av Daniel Ohlin Plats: Stockholm/Hägersten
Kategori: Pop & rock Pris:
Hemsida: Antal visningar: 402
Telefon: 0762480767
Tjena, daniel heter jag, 25 år gammal. Har stora ambitioner med musiken, det är det jag lever för. Har spelat i band nu i flera år nu med folk som jag känner och gillar men inte riktigt håller måttet musikaliskt. Det drar ner mig känner jag. Jag behöver hitta folk att spela med som inspirerar mig, som kan svänga och improvisera och vågar satsa och kan bidra i bandet.

Jag lirar alla vanliga instrument gitarr, bas, trummor, sång, keyboard och håller även på o försöka lära mig spela tvärflöjt. Huvudinstrumentet är dock gitarr, jag spelar gitarr och sjunger i ett projekt nu med några jag känner som går sådär. Mest 70-80 talsrock men provar en massa olika saker, håller på bland annat lära mig spela jazz vid sidan av.
Jag brukar också komponera en del, mest grooves och sånt som jag skriver ner i guitarpro.

Några av mina favoritband är: Free, Survivor, Rush, Black Sabbath, Rival Sons, The Doors, Creedence Clearwater Revival men lyssnar på allt möjligt som kan vara intressant.

Har mått dåligt en längre tid men börjar komma tillbaka nu och vill satsa 100%. Om du känner igen dig eller kan relatera på något sätt så får du gärna skicka ett sms så kan vi träffas och snacka och jamma och sånt. Ett plus är om du har lokal man kan vara i. Mvh Daniel


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Underhållning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Underhållning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Underhållning - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Underhållning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Underhållning - Ta bort annons
Ta bort