sökning


Kategori:


Län:
Hem > Presentationer > Övrigt > Visa annons

3 medlemmar sökes till varierat band

Inlagd: 2013-04-17 av Marcus Plats: Gävleborg/Gävle
Kategori: Övrigt Pris:
Hemsida: Antal visningar: 594
Telefon: 0733586872
Hejsan

Jag har tänkt en grupp bestående av fyra personer, när jag säger "varierat band" så menar jag att vi ska vara så varierade som möjligt med våra låtar och genrer vi spelar.
Dock så finns det några genrer som jag helst inte vill spela som t ex Death Metal.
De tre medlemmarna jag har tänkt mig är:
En bassist (det skulle vara en väldigt bra bonus om du kan spela flera instrument också, men som sagt, bara en bonus, inget måste), en trummis och en sångare, (inte en till gitarrist) det är väldigt viktigt att du vågar ge dig på många olika genrer, som sagt, försöker, inget måste på kunnandet.
Det finns så mycket att göra med musik men så lite tid, jag har tänkt mig att köra allt möjligt, Acoustic, Blues, Ambient music, Space music, Country, Rock, Jazz, Funk, Folk osv.
Personligen föredrar jag inte att dela in musik i genrer, det sätter så många begränsningar.

Sångare: Jag söker en sångare med en rå, kraftfull röst och en viss "vasshet" i rösten. Det är också bra om du tycker om det du gör och menar det du sjunger.
Jag ser helst att du är mellan 18-23 år, dock kan jag göra undantag i vissa fall.

Basist: En basist med variation skulle vara väldigt bra, ännu bättre är det om du är multimusiker då man kan breda ut spektrumet inom musiken ännu mer, dock är det absolut inget måste att du ska vara multimusiker, bara en bonus.
Din rytm är framförallt viktig, det är bra om du kan hålla ett stadigt groove med trummisen.

Trummis: Det är absolut viktigast att du kan hålla rytmen, men du ska inte vara rädd att gå lite utanför och experimentera med takter också.
Jag söker en trummis som vet hur man stämmer trummorna och kan få trummorna att "sjunga", inte bara slå på virveltrumman utan mening. Variation, som jag nämnt mycket, är viktigt också, dynamik och variation. Jag gillar också trummisar får trummorna att låta riktigt högt och kraftfulla.

Det är viktigt att tillägga att jag söker inga tekniska vidunder, jag söker folk med känsla och som vågar vara experimentella.

Musiken som skapas av oss ser jag helst att vi försöker få att vara så varierad som möjligt med olika genrer osv. Men ändå utan att göra det påtvingat.
Jag tycker också att vi ska köra det vi känner för under den speciella tidpunkten då vi kör.
Så det kan bli nästan vad som helst.

Jag är en kille på 18 år (19 i juli), har spelat gitarr i cirka fem år. Under mina fem år som gitarrist har jag spelat i två band (fungerade inte eftersom intresset inte var lika stort från deras sida). Jag tycker inte om att skryta alls, men jag är absolut ingen nybörjare och vet vad jag gör på gitarren.
Som du möjligtvis märker så söker jag seriösa personer som har ett stort och brett intresse för musik, men det som framförallt är viktigast är att vi har roligt när vi kör.

Min "stora plan" är att vi ska spela ihop oss lite, bli tajta och repa effektivt, sedan när vi känner oss redo letar vi efter så mycket spelningar som möjligt, sedan går vi vidare från det till någonting ännu mer! (Förhoppningsvis).
Såklart har alla någonting att säga till om i bandet, det är ingen diktatur.

Jag har tillgång till replokal med trumset, mikrofoner, förstärkare etc.
Just nu är det bara jag i bandet, men jag väntar ivrigt på att någon av er ska höra av er så att vi kan börja, ingen idé att skjuta upp på det vi alla älskar mest!

Tveka inte att höra av dig via telefon, sms eller e-mail om du är intresserad och vill prova på.

PS. Det band som har störst inflytande på mig är Led Zeppelin så du bör helst gilla dem eller i varje fall respektera deras musik.

DS. Jag valde "Övrigt" eftersom man måste välja någonting.


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Underhållning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Underhållning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Underhållning - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Underhållning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Underhållning - Ta bort annons
Ta bort