sökning


Kategori:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Musikmarknad > Utbildning > Visa annons

Gitarrlektioner med erfaren lärare

Inlagd:2020-11-05 av Jonas Hörnqvist Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Utbildning säljes Pris: 123
Antal visningar: 87 Telefon: 0705297078


Gitarrlektioner med erfaren lärare stor bildGitarrlektioner med erfaren lärare liten bild


Med pedagogiska och välplanerade gitarrlektioner lär jag dig hur du når dina mål. Inte bara snabbare utan också lättare och roligare för gitarr ska vara roligt.
Oavsett om du är nybörjare eller avancerad så ska varje lektion vara rolig och lärorik. Det gör att du går snabbare framåt som gitarrist.

Bakgrund
Jag har undervisat 1000-tals elever i gitarr sen 1987. Både privat och på musikskola. Jag är också författare till elgitarrböckerna 'Soloteknik för elgitarr' och 'Soloteknik för rock & blues'

Många av mina elever har jag också hjälpt in på musikskolor i Sverige och USA.

Jag har också släppt cds på världens största skivbolag för hårdrock, skrivit musik till bl a Joe Lynn Turner (Rainbow/Deep Purple), Tony Harnell (TNT), Neil Turbin (Anthrax) m.m. och för tv, film, reklam, dataspelsmusik m.m.

Ett par recensioner från elever:
Kan inte annat än att rekommendera Jonas som gitarrlärare! Hade stagnerat i min utveckling under några år tills jag ramlade över Jonas på nätet. Oerhört kunnig och duktig lärare som dessutom är en härlig människa 10 tummar upp
Alexander Meijer

Jag behövde hjälp att komma igång igen med mitt slumrande gitarrspel. För att speeda upp processen tänkte jag – gitarrlektioner. Surfade runt och fick upp ögonen för Jonas Hörnqvist, gitarrlektioner. Jag bor i utanför Stockholm och Jonas i Göteborg, hur ska detta gå till? Jag kontaktade Jonas som berättade att många av sina elever undervisar han via Skype. Kanon tänkte jag, vi kör! Jag blev snabbt varse om av att det finns en del att slipa på. Tack vare lektioner med Jonas kunde jag lyfta med spel snabbt istället för att själv försöka under mycket längre tid. Jonas är en grym gitarrist och fantastisk pedagog. Ni börjar att gå igenom din nivå samt vad DU vill lära dig, kanon! Jag kan starkt rekommendera att ta lektioner med Jonas Hörnqvist, Absolut!
Mvh,
Markus Tell

Tog lektioner ca. 2 gånger i veckan av Jonas under tiden jag gick i gymnasiet! Det har starkt format både mitt gitarrspel och min personlighet!
Extremt givande lektioner av en äkta gitarrguru!
Kan inte rekommendera Jonas och hans lektioner tillräckligt!
Jack Stroem

Jag hade Jonas som gitarrlärare under flera år och har alltid varit nöjd både med honom och hans lektioner. Det har alltid varit individanpassade efter mina önskemål och jag har utvecklats otroligt mycket som gitarrist tack vare Jonas! Kan varmt rekommendera honom! Oavsett vilken nivå du är på kommer du utvecklas både som gitarrist och musiker överlag med lektioner av Jonas!
Johan Walter

En sak som är viktigt när man ska hitta en bra lärare är att läraren är lyhörd inför de behov du har som elev. Fler gånger än inte, så ligger det en färdig mall som kanske inte just passar just ditt sätt att lära dig. Sedan är det viktigt att personen som lär ut är sakkunnig, inte bara på att spela utan på teorin bakom hur man spelar. Alla dessa saker har Jonas och eftersom han har en arsenal av lektioner så kan man ändra riktning för att tex. köra plektrumteknik mitt i om det behövs eller öva koordination mellan händerna på olika sätt. Här får du inte bara ett par skalor att efterapa utan ett enorm genomtänkt, heltäckande sätt att jobba efter. Motivationen hålls hög och det blir mer självgående att sitta och nöta in vissa moment som måste göras. Det finns inga genvägar, så lätt är det. Jag kan bara rekommendera att om man funderar på lektioner så kommer du bli inte bli besviken utan accelerera i ditt spelande.
Rasmus Hult


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Rapportera annons som olämplig
Rapportera
Bandfinder.se - Instrument & Musikutrustning - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bild - Ta bort annons
Ta bort