sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

stämsång, fiol & gitarr sökes i gbg

Inlagd: 2009-07-18 av Josefin Berger Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Pop
Antal visningar: 660 Telefon: 0


stämsång, fiol & gitarr sökes i gbg stor bildstämsång, fiol & gitarr sökes i gbg - liten bildSökes: två stämsångsälskande filurer, en gitarrist & en violinist ****************************************************
Hej!
Jag letar efter två personer att bilda band, spela in & söka en massa spelningar tillsammans med! Och jag söker alltså efter någon som spelar gitarr & någon som spelar fiol, -& eftersom något av det allra bästa ja vet är att sjunga stämsång- så har ja tänkt att vi ska sjunga mycket trestämmigt tillsammans! det vore därför fint om du liksom jag gillar att improvisera fram stämmor till melodier.

Soundet? Tänk en blandning av Anthony and the Johnsons & Kate Bush. Utförrandet? Tänk med en teatral touch & sagoinfluenser, att vi rör oss I en drömvärld av fantasi! Vi är lite sagoaktigt/drömskt/fantasifullt klädda när vi spelar live, på affischer & bandfoton…etc..

Om du också gör egna låtar kan vi blanda allas låtar. Det är kul med variation tycker ja. Men det går också fint om du inte skriver eget.

Jag bor I Göteborg & det vore bra om du bor i stan eller i närheten så att vi kan repa smidigt. Vill att du är mellan 20-35, är själv 25. Jag skulle också vilja att vi har samma mål med musiken; att först och främst ha kul tillsammans och göra musik vi njuter av att spela, och också att vi strävar efter att kunna leva på att vara kreativa så småningom.

Om du tycker detta låter kul, gå in och lyssna på min myspace: www.myspace.com/josefinberger
Om du gillar min musik, skriv lite om dig själv -och skicka gärna med en låt eller länk till din myspace om du har- till min myspace eller till min mail: josefinberger@hotmail.com

Ha det fint / josefin


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort