sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Basist > Visa annons

Basist sökes till nystartat projekt

Inlagd: 2020-10-16 av Sebastian Plats: Dalarna/Falun
Kategori: Basist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 374 Telefon: 0700966920
Tja!

Vi är tre musiker som nu söker efter en basist för att fullända vårat nystartade bandprojekt!

Projektet är nystartat och är ännu i ett tidigt stadie i utvecklingsprocessen vad gäller sound och genreinriktning. Det vi vet är att vi alla vill spela rock/hårdrock!

Vi skriver eget material och utvecklar den tillsammans i vår nuvarande replokal som är placerad i centrala Falun. Därför ser vi gärna att du bor i Falun eller någonstans i närheten för enkelhetens skull. Inget krav, men det skulle såklart underlätta!

Vi är alla tre relativt vana vid att spela, improvisera, skriva och spela in musik osv. så vi ser gärna att även du har med dig någon slags grundvana/erfarenhet till ditt instrument och musicerande rent generellt.

Vi är som sagt tre stycken i nuläget där vi har en man bakom trummorna, mig själv (man) på leadgitarr/stämsång och en kvinna som sångerska/rytmgitarr.
Anledningen till att könen tas upp är för att vi i första hand vill försöka nå ut och erbjuda platsen till en kvinnlig basist. Detta utifrån det enkla syftet att vi aktivt och medvetet vill motverka den brist som finns av kvinnliga rockmusiker idag, både inom rockbranchen och samhället i stort.
Så om du spelar bas, är av kvinnligt kön och har en önskan/ambition att spela bas i ett rockband så är du mer än välkommen!
Med detta så vill vi även tillägga att vi självklart inte nekar manliga basister! Vi har helt enkelt en ambition att försöka nå ut och erbjuda denna platsen till en underrepresenterad grupp människor som av olika anledningar inte kan, får eller vågar ta det steget själva.

Hör av dig om du är intresserad!

Mvh

Sebastian, Mark och Johanna


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort