sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Annat > Visa annons

Ambitiöst band söker DJ!

Inlagd: 2009-06-10 av Alex Plats: Stockholm/Tyresö
Kategori: Annat  sökes Genre: Pop
Antal visningar: 404 Telefon: 0704059175
Hej!

Vi är två trevliga killar (basist och gitarrist/sångare) som har en ide: att starta ett något annorlunda liveband. Det ultimata partybandet för att spela på krogar, klubbar, fester och liknande - så mycket som möjligt. Vi behöver en DJ som ska fixa trummor/beats och synth (melodier och sånt) till låtarna, och framföra dem live med oss. Och spela in, förstås.

Musiken är disco/punk. Den är dansant, aggressiv, sentimental, teatralisk, enkel. Allt för att vara underhållande live. Tänk dig Verka Serduchkas Danzing i Eurovision 2007; lite åt det hållet. Själv har jag aldrig spelat med en DJ förut (min kamrat har det, även live), men spelat musik har jag gjort i flera år.

Vi är som sagt väldigt nystartade, har inga inspelningar, men om intresset finns kan jag skicka en nyinspelad låt med mitt andra band (där spelar vi någonting annat, nämligen ska/folk, men låten är ett exempel på mitt låtskrivande)!

Vi söker en positiv DJ med egen utrustning. Åldern - mellan 20 och 30, helst. Du behöver inte vara överdrivet rutinerad, men däremot mycket motiverad! Du vet även vad less is more innebär, musikaliskt, och du älskar coola beats. Du bor i Stockholm eller området.

Låter intressant? Då är vi också intresserade! Hör av dig, så kan vi ju alltid träffas och testa spela tillsammans, och snacka igenom saker.

Mejla: dr.nayle@gmail.com eller alexxnail@yahoo.se
Ring: 070 40 59 175

Hoppas att du har en trevlig dag!
- Alex

P.S. Projektets namn är Señor Sleazebag.


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort