sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Framåttänkande, intressant musik

Inlagd: 2019-11-08 av Sam Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 513 Telefon: 0703159460
Hej, jag är en 20-årig kille som som söker likasinnade musikälskare att starta ett projekt/band med. Jag har erfarenhet av att spela keyboard/piano så länge jag kan minnas (Kan spela en del prog-rock, men vänsterhanden är min svaghet), och att sjunga i ungefär fem år, men mitt förra försök på en grupp avslutades på grund av otursamma omständigheter och därför söker jag nytt!

Jag har skrivit musik ungefär lika länge som jag sjungit och vill för det första lära känna nån att spela covers med och utveckla lite synergi, men också eventuellt arbeta på mina egna låtar, ett konstant personligt hobbyprojekt, och dina om du har något du tycker är bra!

En bonus är om du är öppen till all sorts musik, men några av mina favoriter är At The Drive-In, Tool, Red House Painters, Genesis, Fishmans, Radiohead, Patti Smith, Wire, King's X och Nine Inch Nails. Listan är mycket längre än så, men nån måtta får det va!

Det står att jag söker gitarrist, men jag söker också bassist och trummis lika mycket, gitarr är bara det första som kommer till tanke som nåt som går ihop med keyboard/sång.

Förhoppningsvis om du tänker svara så är du omkring min ålder 18-25, då jag finner att det är ungefär sin egen ålder man fungerar överlägset bäst med!

Om någon visar sig vara intresserad så kan du nå mig på svbkawaki@gmail.com
Tack för att du läste! /Sam


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort