sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

Halmstadband söker keyboardist

Inlagd: 2019-09-09 av Nined Plats: Halland/Halmstad
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 185 Telefon:
Keyboardist sökes till hårdrocksbandet Nined från Halmstad. Vi spelar melodiös metal med modernt poptänk och hitrefränger. Du är en rutinerad keyboardist som kompar och spelar melodislingor utan problem.

Nined består av fem snubbar med sättningen trummor, bas, två gitarrer och sång. Vi kör enbart eget material och har släppt en ep i egen regi och jobbar just nu på en fullängdare. Nu behöver vi en keyboardist för att fylla ut tomrummen i våra arrangemang och liv.

Stilmässigt är musiken riffig heavy metal med melodiösa refränger, ofta i kombination med tyngre verser. Sången är ren med riv i rösten. Arrangemangen är rätt täta, med många stämlager i alla led. Belysande bandreferenser kan kanske vara göteborgsmetal à la In Flames och den melodiösare sidan av band som Trivium eller Kreator minus eventuella blast beats. Vi är dock inget traditionellt thrash- eller melodeath-band.

Vad vi behöver: Gitarrerna är kärnan i vår musik. Trummor, bas och följaktligen också keyboardens främsta uppgift är att komplettera och understödja gitarrspelet, antingen unisont eller i harmoniserande stämmor. En typisk spelsituation är att du dubblerar en gitarrslinga med högerhanden, tillsammans med synthmatta eller brutna ackord i vänster hand.

Facebook: https://www.facebook.com/cultofnined/
YouTube: https://youtu.be/x66V6IBZ484
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4c4A1NPY8QG9y7t4Br8bXO


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort