sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Trummis > Visa annons

Trummis sökes till nystart STHM

Inlagd: 2019-08-09 av Ken Plats: Stockholm/Älvsjö
Kategori: Trummis  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 250 Telefon:


Trummis sökes till nystart STHM stor bildTrummis sökes till nystart STHM - liten bild


Tja, jag tänkte dra ihop en nystart på ett rockband jag haft, med massvis med eget material, så jag behöver en duktig trummis som kan spela till clicktracks och som är intresserad av att spela snabbt, svängigt och en del tunggung, har egen replokal med näst intill 24/7 tillgång, trumset ståendes, förstärkare o PA och allt, samt clicktrack system kopplat med basspår kopplat till en basstärk.

Tillsammans vill jag att vi helt enkelt spelar ihop oss och gör låtarna kanonbra tillsammans den första EPn är redan skriven och klar att gigga med, resterande 10 låtar är på gång och vill jag gärna skriva klart tillsammans, hittar vi en duktig basist på vägen så vore det kanon men detta är en bra början. Du behöver ha egna cymbaler samt hörlurar/in-ears, en vilja att lära dig låtarna och en stor portion humor, det är en seriös satsning men jag vill ha kul på vägen med, ambitionen är att repa för att gigga, spela in material och hitta ett helband för att göra kanonbra liveshower.

är du intresserad kan jag länka demos, drumcams och lite livevideor från bandsidan, skriv gärna svaret direkt till ken_ruth@hotmail.com då bandfinders svarsfunktion aldrig verkar fungera.
Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort