sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Gitarrist sökes

Inlagd: 2019-06-09 av Thomas Olofsson Plats: Västra Götaland/Torslanda
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Cover
Antal visningar: 551 Telefon:
Tjäna ! Vi söker en ny gitarrist eller någon som spelar något annat fräckt instrument, och som sjunger och körar, till vårat hobbyband som vi har haft sedan 2003 i Göteborg. Den andra gitarristen vi hade har slutat, och börjat sjunga i en kör, så nu söker vi med ljus & lykta efter ny, som kan ge oss lite ny energi, och som har lust att spela och sjunga med oss. Vi är inte utbildade musiker någon av oss, men vi får till det rätt bra ändå tycker jag.
Vi försöker hålla giggen på en låg nivå, så det inte känns som ett jobb, det blir roligast då, men ändå försöker vi kanske få till några om året..
Bandets nuvarande fem medlemmar spelar trummor, bas, keybord , gitarr, och jag själv försöker klinka på instrument som, gitarr, bas, mandolin, banjo-5, banjolele, som behövs i dom olika låtar vi gör. Vår ålder spänner mellan 48 – 64 år
Vi försöker spela all den musik vi gillar, Irlänskt , Shanties, Folk, Blues, Rock, Pop, Latin, Reggey, m.m, så sätter vi en personlig prägel på låtarna, genom att t.e.x tolka om dom, och göra svensk text. Vi har tillgång till replokal i Musikens Hus i Majorna och PA finns.

Du som tycker det här låter rätt, hör av dig, så kollar vi om vi funkar ihop!

Mvh Thomas


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort