sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

Starta synthband

Inlagd: 2019-05-09 av Robin Velander Plats: Stockholm/Hägersten
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Elektroniskt
Antal visningar: 229 Telefon:
Hej!

Efter att mitt nuvarande band spruckit så letar jag efter nya projekt och ett nytt musikaliskt "hem". Jag har länge drömt om att starta synthband och tänkte göra slag i saken nu.

Jag är främst sångare, har varit frontfigur i flera band och har stor livevana. Jag har även stor studiovana och har spelat in flertalet släpp. Både för egen maskin och tillsammans med andra. Jag är 28 år, bor i Gröndal.

Nu letar jag efter dig som är keyboardist eller gillar att leka med andra typer av elektronik. Fascineras du av synthar, samplers, sequencers och gillar att leka med Reason - låt oss slå oss ihop.

Jag sjunger och frontar gärna. Men pillar gärna med en synth och programmerar arpeggios, basgångar och trummor as well. Jag tänker mig ett band som både jobbar i studio och spelar live.

Jag inspireras främst av Depeche Mode, The Knife, Gary Numan, Ladytron, Kraftwerk, Tangerine Dream. Men har bredare smak än så - ska vi snacka synth så gillar jag allt från synthpop till industri till body och italodisco.

Jag har även ett eget soloprojekt som ni kan lyssna på för att höra min sång: https://open.spotify.com/album/72VCGgk06ivQMcecgAvVQH

Vem är du då?
Du får gärna gilla synth, du får gärna vara mellan 20-40. Kön spelar ingen roll alls. Du får gärna ha både live och studiovana. Men det viktigaste av allt är att du, liksom jag, söker efter ett band som kan spela den musiken du drömmer om. Förhoppningsvis delar vi den tanken och ambitionen.

Vi hörs! Mejla gärna robin.velander@hotmail.com!


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort