sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Basist > Visa annons

Kamrater sökes!

Inlagd: 2019-04-03 av Zeus Plats: Stockholm/Sköndal
Kategori: Basist  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 362 Telefon: 0728721358


Kamrater sökes! stor bildKamrater sökes! - liten bild


Var hälsad, annonsklickare!
Jag och min gode vän söker nu medlemmar att starta upp ett nytt band med. Jag som skriver spelar gitarr (kan inte sola för 5 öre men är stabil som kompare) och min vän har just gjort en övergång från basist till heltidssångare med huvudfokus på skrik/growl.

Vi som söker är två pojkar på 26 år som försöker balansera musiken med allt annat i livet men som ändå har ambitionen av att leva på musiken. Vi har tidigare live- och inseplningsvana och har som störst spelat på den svenska finalen av Emergenza.

Vi söker dig, trummis/gitarrist/keybordist/basist, som drömmer om ett liv inom musiken och är beredd på att lägga ett arbete på att komma dit. Vem du är utöver detta spelar ingen som helst roll. Det är av fördel om du bor så att du kan ta dig till Årstaberg där vi har en utrustad replokal.

Vad gäller musiken tänker vi att det arbetar man fram tillsammans (även om vi har en hel del skrivet) men vi tänker oss att vi gärna vill göra tung, hård, svettig jävla metal a la Rammstein, Gojira, Avatar.

Låter detta intressant?? Hör gärna av dig så kan vi träffas på en bärs eller kaffe eller varför inte ett glas bubbelvatten och snacka om idéer, planer, önskemål osv.

Peace!


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort