sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Basist > Visa annons

VI SÖKER EN BASIST!!

Inlagd: 2019-03-16 av Anita Plats: Stockholm/Järfälla
Kategori: Basist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 652 Telefon: 0720-202115


VI SÖKER EN BASIST!! stor bildVI SÖKER EN BASIST!! - liten bild


Hej basist!
Vi är tre som vill bli några till för att kunna sätta ihop ett nytt gäng. Vi tre har inte lirat tills ännu (trummisen och jag har lirat tills ett par timmar f ngra mån sedan.) Vi väntar hellre på dig basist eller er: vi söker alltså en basist men också en gitarrist och ev en keyboardist.

Jag som skr det här sjunger och har gjort det i snart nio år. Gitarristen har ingått i ett gäng som lirade tills i tre år och vi har alla mindre erf fr att giga: i det lilla och vi vill gärna forts med det när repertoar finnes för det :-)
Du måste kunna snudd på älska din bas, alltså är du ingen nybörjare och du måste också kunna avsätta tid hemma för att repa under veckorna. Kanske är du mellan 45-65 år och gillar att göra musik tills med andra.

Vi gör helst lite up tempolåtar men blandar dem gärna med lugnare saker och ex på artister/låtar som vi gjort covers på är Nirvana, Stones, Led Z, Bachman T Overdrive och ZZ Top samt några blueslåtar. Gitarristen skr också egna låtar.

Vi har hur som helst inte bråttom med att hitta spelkompisar, i st är det viktigare med hyfsat lika musiksmak och att personkemin funkar.

Låter det kul så sms.a mig på 0720-202 115 och ber lite kort om dig och dina musikerfarenheter MEN ring inte. Jag ringer upp dig. Men du kan också maila tord.sjostrom@gmail.com ang samma sak.
Smiska tangenterna!

Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort