sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

03:a söker bandmedlemmar

Inlagd: 2019-01-27 av Carl Ahlberg Johannesson Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Gitarrist  finnes Genre: Rock
Antal visningar: 320 Telefon: 0734400515
Hallå eller!
Jag heter Calle och är en 15:årig gitarrist som söker efter bandmedlemmar. Söker just nu in till musikgymnasium, men vill ändå hitta lik tänkande "music nuts".

Jag söker efter personer som gillar att spela ganska stökig punk/grunge stilar, men också mer experimentell soft alternativ rock och allting i mellan. Mina influencer är band som: Queen, Foo Fighters, Nirvana, Soundgarden, Mudhoney, Led Zeppelin, Pixies, The Germs, The Clash, Pearl Jam och mycket mer.
(Föresten fyi jag började inte gilla Queen tack vare filmen, har gillat dom ända sen jag var 9)

Jag vill starta ett band eftersom att jag vill spela ihop med personer som vet vad dom gör, vill spela och tycker att det kul att göra det. Men också jag är otroligt trött på dagens musik. Jag tycker att mesta av det är massor av fast klistrade synt ljud som någon med en röst som låter som dom har svalt svavel syra, med auto-tune på max halvdant sjunger till. Och sedan får femton grammis och når #1 på Billboard's top 500 songs (jag överdriver såklart men du förstår min frustration). Jag vill göra något åt det, även om det är otroligt mikroskopiskt liten chans att man jag (vi) gör någon liten förändring i det hela, vill jag fortfarande ta chansen och bara ha kul med man håller på.

Om någon är intresserad i detta så kan ni nå mig via min mail: calle03pj@gmail.com (jag föredrar mail), eller via min Discord:Carlyoli #7925


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort