sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

LETAR GITARRIST Å BASIST

Inlagd: 2019-01-19 av sidi Plats: Stockholm/Järfälla
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 626 Telefon: 0720-202115
KOLLA HÄR!
Vårt gamla band har splittrats, därför söker jag och trummisen en gitarrist och en basist. Och vi håller oss på amatörnivå :-) Just for the fun of it.
Vi har gjort covers på vårt personliga sätt och jag som sjunger har gjort det i drygt åtta år och är en rockgumma i mina bästa år (rackarns tonsäker sådan men har inget stor rockröst - inte många kvinnor som har det förresten...)
Trummisen har tidigare lirat keyboard och du gitarrist bör gilla att lägga dina "patenterade riff" och bli ett med din gura och du som lirar bas bör ha gjort det under ngra år. Ni bör också brinna för att lira musik.
Och väljer låtar gör vi i demokratisk ordning.
Ngra ex på artister vars låtar vi testat är Stones, Green day, White stripes, Deep P, Cream, Hendrix, Bonamassa, Uriha Heap m fl. Ett par låtar som ligger i pipeline är King of L.s Sex on fire och AC/DC You shook me. Metallåtar är inget jag tänder på, däremot på blueslåtar.

Personligen skulle jag förutom rock och blues vilja testa lite soul el soulrock t ex nån låt som Gary Clark Jr gjort. Låtar med mkt själ i är aldrig nånsin fel.

EV så finns fullt utrustad replokal i Järfälla att tillgå men i så fall är det brådis innan ngn annan grupp snor den.
Och man el kvinna är egalt men kanske bör du vara 40 plus.....
HÖR AV DIG! Och helst inga länkar m inspelad musik. Först snackar vi med varandra :-) 0720-202115.Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort