sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Episk rockmusikal behöver gitarr

Inlagd: 2019-01-17 av Viktor Envall Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Hårdrock
Antal visningar: 449 Telefon: 0732412077
Tjena!

Jag har under det senaste halvåret suttit och komponerat en rockmusikal för gitarr, trummor, sång och full orkester, som jag anser har extremt hög potential för framgång. Tänk Fantomen på Operan fast mer hårdrock. Mycket inspiration även från 80-talsbanden inom hårdrocken. Betrakta detta projektet som ett band.

Då den nuvarande gitarristen blivit tveksamt inställd till om han vill jobba och turnera inom musikkarriären, så tänker jag att jag lägger upp detta och ser om det finns nåt intresse.

Jag är 110 % säker på att det här kommer ta världen med storm en dag, men jag behöver lite hjälp på traven. Tyvärr vill jag inte riktigt dela med mig av musiken jag gjort så här offentligt, utan det får komma privat isåfall.

Det jag kan göra för att visa att jag är en bra låtskrivare som menar allvar när jag säger att detta har potential, är att länka mina andra grejer från https://soundcloud.com/viktorenvall, där framförallt Bewinged Encounter är ungefär den nivån jag orkestralt lagt detta projektet på.

Hör av dig vid intresse om du är en riktigt vass gitarrist. Om du är nybörjare eller halvbra så önskar jag dig all lycka men då är du tyvärr inte av intresse för det här projektet.

mvh Viktor


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort