sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Trummis > Visa annons

Erfaren trummis söker bandmedlemmar

Inlagd: 2018-12-12 av Christoffer Helleren Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Trummis  finnes Genre: Metal
Antal visningar: 731 Telefon: 0761658024
Hej!
Har tänkt länge på detta, Och får nu äntligen tummen ur att slänga upp annons här. Ack.. Som vi har väntat... Jag är 27 år och har spelat trummor sedan jag var 11, och som den tidiga 90-talist jag är, satt jag ofta bredvid min storebror som liten, för att titta på när han spelade tv-spel.

Nu när jag är gammal nog att själv bemästra diverse handkontroller(och trumpinnar), så har jag kommit att uppskatta något. Något ännu större än den visuella spelupplevelsen. Just precis. Spelmusiken..

Med kompositörer som Nobuo Uematsu och Koji Kondo så kan man omöjligt gått opräglad förbi puberteten av just dessa gossars oslagbara mästerverk.

Final Fantasy, främst VII och VIII, och Zelda, främst Majoras Mask och Ocarina of Time är mig varmast om hjärtat, och jag är nog inte ensam. Dessa titlar har musik utan dess like, och har enormt stor potential till att omvandlas till ett hårdare, tyngre och mer brutalt sound. Här finns oändligt med möjligheter, minst av allt att det skulle vara jävligt kul.. Repa, lira live, spela in.. ja bara fantasin kan stoppa oss här.

Så, känner du som jag så hör av dig. Jag har inga begränsningar så är det något annat du har i åtanke hör av dig då också! (Ber om ursäkt ifall du missförstod det sista..)

Mvh Christoffer


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort