sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

Coverband i STHLM söker keyboardist

Inlagd: 2018-11-09 av Johan Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Cover
Antal visningar: 342 Telefon: 0708832141
Vi är ett samspelt gäng från Stockholm, i 40 års åldern och med många års erfarenhet av att lira live. Då vi nyligen valt att gå skilda vägar med vår tidigare keyboardist, söker vi nu därför en ny syntare.

Du bör vara en duktig keyboardist i ”någorlunda vår ålder” och med ett bra musikaliskt gehör för att ta ut kända låtar så nära originalen som möjligt (självklart finns även utrymme för improvisation :)
Letar du däremot efter en 100 spelningar per år och ett band där du kan livnära dig på musiken, då är vi tyvärr inte rätt gäng för dig. Vi letar först o främst efter dig som lirar keyboard och vill hitta ett passande gäng att lira med. Helt okej ifall du inte varit så aktiv med ditt spelande under de senaste åren, men nu bara vill hitta ett nytt gäng att komma igång och damma av dina gamla musikaliska talanger med.… för att det helt enkelt är så kul att lira.

Vi har idag tillgång till en extremt proffsig replokal relativt cenralt i Stockholm, med mycket bra akustik och utrustning, så vi har fria möjligheter att anpassa oss till fungerande repdagar och tider för alla.
Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi gärna mer om vilka vi är, musikstil, bakgrund osv. Kul om vi kunde få till en provspelning ASAP.


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort