sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

Sångare sökes STHLM

Inlagd: 2018-11-02 av Hidden Finder Plats: Stockholm/Skärholmen
Kategori: Sångare  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 141 Telefon: 0736104075


Sångare sökes STHLM stor bildSångare sökes STHLM - liten bild


Hidden Finder är ett Stoner/Metalband som funnits i några år, lirat runt i Stockholm, släppt en EP samt några singlar och sin fullängdsdebut som är inspelat av dem själva. Låtarna är dock mixade av legendaren Tomas Skogsberg (producerat tidigare Entombed, Grave, Hellacopters, Backyard Babies, Amorphis mm.) och mastrade hos Fascination Studios (Tony Lindgren). Vi har ett eget skivbolag.
Vi söker nu efter en ny sångare som är redo att börja repa och lira live med oss. Du bör ha fyllt 22 år, behärska flera rock och metalstilar, ha scenvana, viljan att avvara några timmar i veckan för bandet samt redo att lira live runt om i Sverige och utomlands. Vi repar i Skärholmen. Våra influenser sträcker sig från tunga band som Sleep, Black Sabbath, Orange Goblin, och Mastodon, till lite hårdare band som Pantera, Entombed, High On Fire, och Opeth.

Det betyder dock inte att vi låter som nån av dem. Vi har en egen stil och är öppensinnade för influenser från Doom till Dödsmetal och Blackmetal.

Mer info om ”uppdraget” och Hur Vi låter hittar du här http://www.hiddenfinder.com/gitarrist-sokes/

Känner du dig manad att testa med oss så skriv vem du är, vad du använder för guror och backline och skicka någon inspelning du gjort själv eller med tidigare band till info@hiddenfinder.com eller hör av dig till Olle 073-610 40 75. Mer info om Hidden Finder på vår hemsida www.hiddenfinder.com eller på facebook: www.facebook.com/hiddenfinderDela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort