sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Trummis > Visa annons

Trummis SÖKER etablerat band i Sthlm

Inlagd: 2018-10-29 av Mårten Nilsson Plats: Stockholm/Årsta
Kategori: Trummis  finnes Genre: Hårdrock
Antal visningar: 492 Telefon:
Trummis på 29år. Driven & ambitiös. Spelat trummor av och till sedan jag var 12. Har 5-6st band bakom mig, varav dem sista var mer åt det seriösa hållet.Letar främst efter ett band med glöd, röj på scen, egna låtar, live-gig bakom sig, singlar/album släppta. Jag är öppen för olika slags genrer, så länge de finns låtar att lyssna på och om jag diggar soundet.Jag själv har spelat allt ifrån punk, rock, pop, funk, indie till metal. Gigat här och var plus varit i studion ett par gånger. Är villig att vidga mina vyer inom genrer som stoner/doom metal, men kan också tänka mig indierock till pop, är flexibel.

Ålder på medlemmar så föredrar jag helst i närheten av min egen ålder, så länge vi alla klickar, har kul och vi uppnår det vi vill.Jag ser mig själv som lätt att samarbeta med, är en öppen och ärlig person och är nyfiken på nya saker inom musikvärlden. Jag har blivit bättre på att spela till klick, jammar gärna fram nya idéer i repan, men har heller inget emot att få direktiv på hur jag ska spela.

Ambitionen är att ha jävligt roligt, spela bra musik live som folk diggar, få släppa låtar, spela in i studio och röja på scenen.

Jag är villig att satsa! Kan repa allt från 1-2gånger i veckan. Tyvärr skriver jag ingen egen musik men hjälper gärna till i repan.För referens, kolla in mitt gamla band ”Massive Lights” på Spotify!Egna trummor finns.Låter detta intressant, maila mig på: Moggen2@gmail.comDela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort