sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

KEYBOARDIST SÖKES!

Inlagd: 2018-08-09 av Sanna Hansson Plats: Skåne/Malmö
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Pop
Antal visningar: 401 Telefon:
Stabilt, erfaret och ambitiöst band söker keyboardist! Vi är baserade i Malmö och spelar popmusik med cabaretinfluenser. Här blandas klassiska influenser som musikalerna Cabaret och Chicago med modernare popinfluenser som tidiga Miss Li, Katzenjammer, Amanda Jenssen och April Smith & The Great Picture Show. Vi är ute och spelar regelbundet och har under våra 3 år tillsammans spelat över 100 gig.

Rep sker två gånger i veckan och vi letar efter en hängiven bandmedlem med höga ambitioner då vår nuvarande keyboardist från och med tidig höst väljer att fokusera fullt ut på ett annat musikprojekt. Personen behöver vara över 18 år, eftersom spelmöjligheterna då blir fler. Vi i bandet är mellan 20 och 26 år gamla.

Vi söker en keyboardist som är musikaliskt skicklig och kan sitt instrument. Du är inte rädd för att tänka utanför boxen och har ett kreativt tankesätt. Du är en lekfull musiker som vill ha kul på scen! Det är också ett stort plus om du kan sjunga körsång. Om detta låter intressant, maila till sanna.hansson@live.se och berätta om dig själv så berättar vi mer!


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort