sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

Symphonic Metal keyboardist sökes

Inlagd: 2018-07-14 av Urban Plats: Norrbotten/Luleå
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 120 Telefon:
Hej! Jag spelar i ett Symphonic Metal band (med influenser från melodic death metal, prog och 80-tals rock) och vi söker en pianist/keyboardist. Vi är i 25-40års åldern. Bandet är nytt men vi har alla många års erfarenhet av våra instrument och musikbranchen. Vi är inte ute efter att "ta över världen" eller spela flera ggr/vecka även om vi är seriösa i det vi gör. Dels då vi bor utspridda över landet samt dels för att vi har alla jobb och familjer som prioriteras först. Vi kommer nu i höst spela in våran debut EP.

Vi lägger stor vikt på personlighet, så vi söker någon med fötterna på jorden. Vi som är i bandet har stor respekt för varandra med allt vad det innebär och vill inte ha in någon "dramadrottning" eller någon med ett enormt ego. Vi anser att musik ska vara kul och inte en tävling. Varken mot andra band eller inom bandet.

Du behöver inte vara supermusiker, men viss musikteori skulle vara bra om du har. Ålder, kön, var du bor osv spelar ingen roll. Vi skulle gärna dock vilja höra något som du spelar. Inspelning från ett annat band du är/varit med i, video klipp när du spelar eller motsvarande. Något så vi får höra hur du spelar.

Nedanför finns en länk till en av de låtar som kommer spelas in på EPn. Det är bara en test, så ha det i åtanke med tanke på ljudkvallitén mm. Länkar även till våran FB sida.

Frågor och svar skickas till: urban.granbacke@hotmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=VO9Nt-Tt6u4

https://www.facebook.com/eraofephemeris


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort