sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Är du sista pusselbiten?

Inlagd: 2018-06-13 av Erik Plats: Östergötland/Linköping
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 564 Telefon:
Hej!
Vi är ett gäng som stått i studion för länge och vi söker dig som vill ställa dig på en scen med oss! Vi är en kreativ grupp som bildat två studioprojekt de senaste fem åren, vilket resulterat i två EP:s med väldigt goda recensioner, en fullängdsskiva i kulisserna och många idéer för framtida projekt. När nya skivan släpps vill vi ta vår musik till scenen, men behöver en andra gitarrist för att låtarna ska komma till sin rätt.

Bandet har sin bas i centrala Linköping, i vår egen nästintill fullutrustade replokal med tre studios i direkt anslutning till lokalen. Vi består av en gitarrist/sångare, en sångerska, en trummis och en basist/keyboardist som även sköter ljudproduktionen. Vi är i åldrarna 25-30.

På kort sikt söker vi någon som vill spela metal av det lite mörkare slaget, där ljudbilden har sin grund i doom metal men lånar från symfonisk black, progressiv metal och gotiskt. Detta handlar i första hand om att spela på vår releasefest för den kommande skivan. På lite längre sikt söker vi också någon som mer permanent vill ingå i det andra projektet, som är mer av ett klassiskt hårdrocksband med influenser från Bullet, Airbourne, Motörhead mm. Upplyftande rock n roll som får en att vilja slänga lite med huvudet, helt enkelt. Har du den bredden är du perfekt för oss!

Vi söker dig som är 20-35, som har en del spelvana och trivs på scenen. Vår musik är inte på något sätt extremt teknisk och vi behöver ingen shredder, men det finns en del udda taktarter varför taktkänsla är extra viktigt. Vi repar och jobbar på projektet så mycket som vi kommer överens om. Vi tar vår musik seriöst och har kreativa ambitioner, men vårt mål är inte att låta detta bli vårt levebröd. Det är viktigt att du har samma inställning. Det är också viktigt att du behärskar engelska, då det av nöd är lingua franca i bandet.

Hoppas att vi hörs! :)

https://www.youtube.com/watch?v=1fGrv_ZFiN8Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort