sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

Sångerska söker ALLT MÖJLIGT

Inlagd: 2018-06-05 av Emma Plats: Stockholm/Åkersberga
Kategori: Sångare  finnes Genre: Cover
Antal visningar: 473 Telefon:
Hej!
Jag är desperat ute efter musikvänner som är öppna för allt! Ett projekt, ett band, musikaliska fikaträffar osv. Söker en keyboardist, gitarrist, sångare, basist, trummis, låtskrivare, producent, you name it.

Jag är en sångerska och en helt ok pianist som sliter med ett ostämt piano och bristande kunskaper i Logic. Jag skulle jättegärna vilja ha fler att bolla idéer med, skriva låtar med och kanske få lite producenttips ifrån. Spelar ingen roll om du är nybörjare eller expert på något, brinner du för musiken, precis som jag, så kommer man långt!

Den musik jag hittills har spelat är mycket birdy/lana del rey inspirerat (på grund av mitt piano då) men jag har en väldigt bred musiksmak och älskar allt från punk till indie, rock, elektroniskt och pop. Har ett hyfsat brett sångregister men mer åt det mörka hållet.

Helst skulle det vara att föredra om du bor i Stockholm då man kan ses lite oftare men känner du dig träffad och taggad ändå så skulle ju fildelning och konversation på andra sätt också fungera!

Låter det intressant? Vill du veta mer? Hör av dig!


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort