sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

Vokalist sökes till kreativt band

Inlagd: 2018-05-13 av Edvard Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Sångare  sökes Genre: Pop
Antal visningar: 629 Telefon: 0768565787
Hej,
Vi är fem killar i tidiga 30-års åldern som startat ett nytt bandprojekt två år tillbaka som vi kallar "Electric Alien".

Vi har alla god erfarenhet av live- och studioinspelning samt goda kontakter för spelningar i stan. Vi är öppna människor som har ett brinnande intresse för musik och som har mycket kul tillsammans när vi spelar.

Vi har just nu 5 låtar och vår ambition är att fortsätta skriva fler och repa ihop oss på de fem vi har för att sedan ta oss ut och spela när vi känner oss redo. Vårt fokus är att ha kul tillsammans och att skapa något vi gillar.

Vi har nyligen plockat in en ny trummis och träffas ca varannan vecka och repar alternativt skriver + spelar in låtar förutsättningslöst vilket vi gör för att inte hämma kreativiteten. Av den anledningen så spelar vi också i många olika genrer men vår röda tråd är att blanda in mycket elektroniska element i låtarna och i grund och botten är det nog lite pop/rock/funk som kommer ut i slutändan.

Vi söker nu en kreativ, rolig och lättsam person som vill sjunga med oss. Det är viktigt för oss att du själv skriver text och musik och är öppen för nya idéer och olika genrer samt ibland låtar med lite överaskningar och musikalisk twist då vi gillar att skriva så själva. Ålder och kön (och all sådant annat) spelar ingen roll så länge du är över 18 år och vill sjunga med ett härligt gäng.

Ni kan hitta ett par utkast till låtar på följande länk: https://soundcloud.com/user-827638946

Vi vill jättegärna komma i kontakt med JUST DIG så om det här låter ens det minsta intressant så tveka inte att höra av dig utan skicka ett mail eller ring/smsa.Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort