sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Basist > Visa annons

Americana, någon?

Inlagd: 2018-03-14 av Mr Bassman Plats: Skåne/Höganäs
Kategori: Basist  finnes Genre: Rock
Antal visningar: 872 Telefon:


Americana, någon? stor bildAmericana, någon? - liten bild


Hallå! Finns det några hillbillies där ute som är intresserade av att lira lite jordnära musik? Själv trakterar jag en stabil ståbas men plockar också lite på gitarr och guitjo. Sjunger också lite. Är ingen leadsångare men lägger gärna stämmor.

Jag har lirat rockabilly, blues, ska och rock'n'roll i olika band i många år men är trött på både elgitarrer och sönderspelade covers. Nu vill jag spela mer rotmusik och gärna också eget material. Kalla det americana, alternative country, bluegrass eller vad du vill, men jag vill helst höra riktiga akustiska instrument som fiol, banjo, munspel, dobro osv. För tillfället lyssnar jag bland annat på The Handsome Family, 16 Horsepower, Old Crow Medicin Show, Blitzen Trapper och liknande. Townes van Zandt och Johnny Cash är förstås också alltid närvarande. Lite skitigare och mörkare musik således.

Är du sångare/sångerska eller musikant som tycker det verkar intressant att dra igång ett band i linje med ovanstående? Hör av dig! Kön och ålder spelar ingen roll så länge kärleken till musiken finns. Jag håller till i nordvästra Skåne. Jag kan nog hålla med replokal också om det behövs.

Eller finns det kanske ett bluegrassband, ett irländskt folkmusikband, eller möjligen ett genuint skaband (typ Skatalites) som letar efter en rutinerad och stadig ståbas? Eller finns det kanske någon singer/songwriter inom dessa genrer som behöver ståbas/gitarrkomp stämmor?

Hör av er!

Mail: Kullamannen(snabel-a)live.se

Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort