sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Stråk > Visa annons

Ensamt folkband söker

Inlagd: 2018-02-26 av Jonas Hedenquist Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Stråk  sökes Genre: Folkmusik
Antal visningar: 594 Telefon: 0733467468


Ensamt folkband söker stor bildEnsamt folkband söker - liten bild
Ensamt folkband söker - liten bild


OBS: Bandfinders email-funktion verkar inte fungera! Om annonsen nedanför intresserar er, kontakta oss via sms eller ring på mobilnumret i annonsen, istället för via "Kontakta"-funktionen.

----------------------------------------

Hej!
Low-Hanging Fruit letar efter en vild och lite tokig säckpipeblåsare eller fiol-spelare med hjärtat på de brittiska öarna!

Vi är en sjungande trio (plus två trummor, mandolin och gitarr-luta) som spelar musik inspirerad av skotsk, irländsk och gaelisk folk-tradition. Vi spelar en blandning av egenskrivet material och traditionella visor och dansmelodier, beroende på tillställning och stämning, och strävar efter en bred repertoar som kan passa både lägerelden, den medeltida krogen, hednisk dans och musikaliskt historieberättande.

Bandet medlemmar är spridda över Stockholm och Visby, och vi kommer oftast repa på Gotland. Vi kommer förmodligen repa ganska sällan (en helg i månaden, ungefär), men flera dagar i sträck och intensivt, och spendera mycket av tiden där emellan att skriva material tillsammans på distans.

Low-Hanging Fruit är ett ganska ungt påfund, men vi spelade nyligen två spelningar på Medeltidsveckans egna scen under Medeltida Jul-evenemanget i Visby. Vi är öppna för alla sorters speltillfällen och forum som inte organiseras av onda* människor, men kommer fokusera mer än något annat på spelningar under Medeltidsveckan i Visby och besläktade evenemang.

** Rasistiska, sexistiska, transfobiska och personer som skriver mer än två utropstecken vid meningsslut.

Om du dessutom råkar kunna spela någon sorts flöjt, passande stränginstrument, trummor eller andra instrument som hör hemma inom den celtiska musiktraditionen finns det definitivt plats för det i Low Hanging Fruit med!

Skicka oss gärna en videoinspelning eller ljudklipp när du piper loss. Men framförallt ser vi fram mot att träffa dig och skapa högljudd harmoni tillsammans!

// Simone, Maria och Jonas i Low-Hanging Fruit


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort