sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Skicklig gitarrist söker projekt

Inlagd: 2009-03-12 av Kevin Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Gitarrist  finnes Genre: Metal
Antal visningar: 650 Telefon: 0732308886
Tjena!

Mitt namn är Kevin och jag har spelat gitarr sedan 3-4 år tillbaks. Jag har en otroligt snabb inlärningsförmåga och skapar väldigt mycket eget. Jag söker människor som behärskar deras instrument till ett nytt projekt. Eller om ni redan har ett band och söker en gitarrist. Det är en fördel om ni bor i Göteborg.

Jag skulle egentligen inte vilja klassa mig in i någon genre. Men mina verk är åt metal hållet. Dock försöker jag göra dem så proggresiva som möjligt, eftersom jag tröttnat på all mainstream metal som inte sticker ut.

Jag skulle vilja spela proggresive metal, med tunga riff och mycket alt picking. Jag klassas oftast som en lead guitarist i andras ögon, då jag är så behärskad inom alla områden, som alt picking, sweeping etc.

Förövrigt är jag en karasmatisk kille, alltid med ett leende på läpparna som kan få ett rum fyllt av skratt. Jag är 17 år och åldern spelar ingen roll för mig alls. Bara man fungerar ihop, samarbetar, har kul och skapar örongod musik!

Mina inspirationer är Dream Theater, Children Of Bodom, Pantera, Metallica, Trivium, Avenged Sevenfold etc. Men detta är dock irrelevant för musikskapandet.

Jag söker bandmedlemmar som anser sig själva vara väldigt kreativa inom proggresive metal och behärska sitt instrument. Nedan kommer en video där jag spelar en cover, ungefär så mycket ska ni behärska erat instrument. Det är desvärre ingen egen låt, så ni har inte fått se min kreativa sida.

http://www.youtube.com/watch?v=9PnVb3w5DtE

Om ni gillar det ni sett, tveka inte av att höra av er. Antingen via telefon eller via MSN. Via msn kan jag även skicka ljudklipp på mina verk.

Budda_123@hotmail.com

Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort