sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Annat > Visa annons

Starta nytt band - Core, Slam, Swag

Inlagd: 2018-02-05 av Johannes Fahlin Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Annat  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 178 Telefon: 0708841381


Starta nytt band - Core, Slam, Swag stor bildStarta nytt band - Core, Slam, Swag - liten bild


Hallojskeppohoj! Mitt namn är Johannes, jag är 19 och 1/2, spenderar större delen utav mina dagar i Uppsala, och skippar all bullshit...
Jag är sjukt sugen på att starta upp ett nytt band. Jag har skrikit "pårikitgt" i 5år, 3 utav dom med band. Jag har scenvana, älskar att skriva musik, och är beredd på att lägga ner mycket tid för att bygga något riktigt fett! Jag lyssnar på allt ifrån Tool till Shadow of Intent till The Dillinger Escape Plan.
Störta influenser i min sång (idagsläget):
Mitch Lucker (old suicide silence), Luke Griffin (acrania), Phil Bozeman (whitechapel), Derek Archambault (Defeater), Dan Watson (enterprise earth) och Joel Quartuccio (being as an ocean).

Jag skulle vilja starta ett progressivt deathcore band med emotionella inslag utav hardcore (ångest/panik-skrik, sorgsna ackord + breakdowns), typ i Drop-G så att det går att slam:a och hamra, mycket dissonans (introt till "This Hell My Home" är ett bra exempel på hur min version utav hur det kan användas ser ut), och självklart alla blastbeats, udda taktarter och shred.
Passa på o höra av dig om det låter skittråkigt. Eller om du redan har ett band och har lust o låta mig komma och testa med er!
Jag köttar gärna HC, Djent, Djazz, Metalcore (bara det inte är 2009 all over again 0000-00-0000-000), vad som helst egentligen-skicka ett meddelande om du vill göra lite heavy fucking music, om man har passion så har man allt som behövs.
Om du kan skrika så är det ju alltid ett + i kanten, flera som skriker samtidigt både på inspelning och live är broootal AF, det vore ju trevligt om alla "i bandet" var 18+ också, så att man kan spela på en bredare utsträckning, fast tveka inte även om det är så att du är under 18, det finns tillräckligt med fritidsgårdar och alkoholfria venues!

Jag låter så här (fast 69gr bättre och 2år äldre, diz iz old stuff dvs) -> https://www.youtube.com/watch?v=ek1gYBedeSo
OBS. JAG HAR INGET BAND IDAG, JAG VILL LÄGGA FULL FOKUS PÅ DETTA PROJEKT.

Bjuder alla som vill ses o jamma på öl och kakor.
MVH


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort