sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

Sångare finnes, Prog Metal helst!

Inlagd: 2018-01-13 av Sebastian Björk Plats: Stockholm/Sollentuna
Kategori: Sångare  finnes Genre: Metal
Antal visningar: 432 Telefon:
Hejsan,

Sebastian är mitt namn och jag är 100% inställd på att musiken är mitt huvudsakliga syfte i livet och jag söker därav band eller folk att bilda band med.

Som titeln beskriver är jag en sångare, inte superlång erfarenhet men jag har tagit lektioner och är seriös med det. Jag inspireras av många olika sångare men om jag ska nämna några så är de mest självklara Mike Patton (från Faith No More framförallt), Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Maynard James Keenan (Tool och A Perfect Circle framförallt) och Mikael Åkerfeldt (Opeth). Jag kan sjunga cleant och growl/scream, men återigen, jag är inte errfaren sedan länge men jag vet vad jag vill!

Jag söker alltså ett band eller bandmedlemmar där en kreativ dörr finns öppen. Genom detta hoppas jag kunna lära mig mer om min sångröst och även utvecklas i att skriva låttexter. Enligt mig är det mycket roligare att vara i ett band än själv!

Notera då enligt titeln att jag främst söker progressiv metal, jag gillar just längre låtar och den genren ger därav mer dynamik än annat! Men jag lyssnar även på annat såsom (Melodic) Death Metal, Progressiv Rock och mycket mer!

Jag förstår att folk vill höra mig också naturligtvis, så ni inte ödslar tid! Så jag kommer att ordna med heminspelningar så bra som möjligt för att kunna visa ett slags CV!

Ni kan nå mig på följande adress ifall intresse väcks: sebjo96@hotmail.com

Hoppas vi hörs!
//SebastianDela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort