sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

Sång+Trum till svängig hårdrock

Inlagd: 2018-01-03 av Lasse Jensen Plats: Östergötland/Linköping
Kategori: Sångare  finnes Genre: Hårdrock
Antal visningar: 434 Telefon: 0709982096
Tja!

Vi är en sångare och en trummis på hhv. 38 och 36 år, med lång erfarenhet av hårdrock/metal som nu söker nya bandmedlemmer i Linköping. En eller två gitarrister och en bassist.

Vi har tidigare spelad i Stockholms-baserade Eterno (www.eternosweden.com), och även på vart sitt håll i en del andre bands med influenser från melodisk, svängig, gammal skolig hårdrock/metal (typ Black Sabbath, AC/DC, Judas Priest, Pantera, etc etc), och har därifrån erfarenhet från stora och små spelningar (störst på Steel Roses Festival i Sardinien för typ 2000 pers), har spelad med Jeff Scott Soto på en Europa Tour i 2014 mm, varit signad på skivbolag mm. Nu har bandet lagts ner, och vi bor i Linköping och söker därför nya möjligheter att göra en ny musikalisk resa - kanske tillsamman med dig?

Hör av dig om du är intresserad av att lira denna typ av musik, har behov av en duktig trummis och sångare, och gärna vill ut och lira (vi kan hjälpa till att fixa spelningar lite här och var). Ser fram emot ett riktigt kul och spännande samarbete!! :).

Fiiiireee!! -Lasse


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort