sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Riotgrrrls and jerks of all trades

Inlagd: 2017-12-29 av Matilda Carlsson Plats: Stockholm/Farsta
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Punk
Antal visningar: 382 Telefon:
Hej! Jag söker någon att bilda punkband med helt enkelt (gärna med namnet Vyvyan Basterd, ja alltså bandet, inte du), tänkte att en bra början är att hitta någon som är hyfsat grym på gitarr och vill skriva låtar tillsammans. Jag sjunger och skriver låtar, om allt möjligt... Så jag vill hitta en likasinnad, vilket är lite knepigt...

Lyssnar på band som Hole, Fuck Frankie, Beyond Pink, Hospital Food, Maid of Ace, Distillers, Lunachicks, Runaways, Sex Pistols, Cocksparrer, Clash, Adverts... Ja en hel massa, är öppen för olika typer av punk så länge det inte är crust eller trallpunk eller liknande.

Så, jag vill ha kul och spela röjig musik, i klassisk punkanda men det vore trevligt om det lät tillräckligt bra för att andra skulle vilja lyssna. Spelningar? Ja tack! Jag älskar att stå på scen och skapa kaos...

Jag är 30, du får gärna vara tjej, ålder spelar ingen roll, bara du kan göra saker som att komma i tid och hålla vad du lovar och sånt annat viktigt.

Jag har några låtar på Soundcloud som jag gjort genom åren, i Garageband för jag kan inte spela... Men här kan du få höra hur jag låter i alla fall. Jag vill göra roligare låtar nu. Med lite mer trams och galenskap. Lite mer punk helt enkelt. Min största hit är tydligen covern på Dr Martens boots?

www.soundcloud.com/bitchriot
www.facebook.se/matilda.carlsson.33


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort