sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Trummis > Visa annons

Medlemmar till post rock-projekt

Inlagd: 2017-07-13 av Mikael Plats: Västra Götaland/Göteborg
Kategori: Trummis  finnes Genre: Rock
Antal visningar: 790 Telefon:
Jag söker killar/tjejer som spelar gitarr, bas eller keyboard för att göra verklighet av ett sidoprojekt med namnet Help me doc! :)
Projektet är instrumentalt (dörren är dock inte stängd för sång) och hamnar i genren Post rock, med influenser från framförallt metal, pop, progrock och klassisk musik. Min tanke är att musiken ska ha mycket atmosfär och tyngd och på många sätt kännas likt filmmusik. Jag har även en vision, om möjligheten finns, att liveframträdanden är genomtänka och bjuder på mycket scenshow och nästan blir mer som en teater/konst-föreställning än "bara" en konsert.
Jag har klippt ihop ett litet medley på några låtidéer (det är omixade utkast så det låter inte vidare bra men jag hoppas idén kan nå fram): http://helpmedoc.se/helpmedoc_utkastmedley.mp3

Influenser som jag har är bl.a Cloudkicker, If these trees could talk, PG.Lost, Mogwai, Rammstein, Gojira...

Det är viktigare att du har viljan att utvecklas, förstår och brinner för konceptet och att du fungerar bra med att arbeta i grupp, snarare än att du är en virtuos på ditt instrument. Du bör dock ha spelat i några år för att vi ska vara på en hyfsat lika nivå. Jag har själv spelat trummor (av och till) i ca 10-12 år men har haft ett avbrott dom senaste tre åren pga tidsbrist och jag anser mig vara duktig men jag har hur mycket som helst att lära mig.
Ålder är väl lämpligast kring 30 då jag själv är 29.
Jobb och familj är självklart viktigt och behöver ta mycket tid, men att repa 1-2 gånger i veckan som standard bör inte vara något problem om det ska kunna fungera.

Släng iväg ett mail om det låter intressant! :)


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort