sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

Alt. pop/rock/indie

Inlagd: 2017-01-17 av johan Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 320 Telefon: 0736545485
Vi brinner för musik och letar efter någon som också brinner och kan spela leadgitarr. Musiken är egen och på svenska. Sköna vemodiga melodier med stämsång och driv. Musik som river i hjärtat och känns i magen. Lite influenser: Radiohead, R.E.M, Suede, Manic Street Preachers, Muse, Håkan Hellström, Neil Young, Beatles, Jeff Buckley, Coldplay, Soundtrack of our lives mfl. Vi repar 2 gånger i veckan i Vi brinner för musik och letar efter någon som också brinner och kan spela leadgitarr. Musiken är egen och på svenska. Sköna vemodiga melodier med stämsång och driv. Musik som river i hjärtat och känns i magen. Lite influenser: Radiohead, R.E.M, Suede, Manic Street Preachers, Muse, Håkan Hellström, Neil Young, Beatles, Jeff Buckley, Coldplay, Soundtrack of our lives mfl. Vi repar 2 gånger i veckan i Vasastan och planerar studio och livegig när vi hittat rätt gitarrist.
Vi är trevliga, sociala och lätta att umgås med! Bandet består av Sång/gitarr, bas och trummor. Vi är mellan 30 - 39 år. Vi söker helst någon som är mellan 25-40 år.

Lyssna gärna på lite äldre inspelningar (ej inspelade med detta band) De är på engelska men i bandet översatta till svenska

https://soundcloud.com/prestige-10

Hoppas vi ses!

j.berghman@hotmail.comDela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort