sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

sångerska söker musikkamrater.

Inlagd: 2017-01-05 av sophia Plats: Östergötland/Linköping
Kategori: Sångare  finnes Genre: Pop
Antal visningar: 830 Telefon:
heya. jag har tröttnat på att sitta och sjunga för mig själv, kompad av mitt alldeles för bristfälliga gitarrspelande. jag har inga ambitioner att bli känd, spela live, släppa skivor och grejer. jag vill bara ha lite kul, spela lite ihop med någon eller några. över ett par glas vin kanske? :D jag saknar musikaliska vänner helt enkelt. stänger väl heller inte alla dörrar för att en vacker dag BLI lite mer seriösa på något vis om vi nu skulle känna för det, men jag vill inte känna att jag håller tillbaka er superseriösa musiker. ;)

jag skriver inget eget utan sjunger bara covers här hemma, du/ni kan dock få skriva eget om ni vill! du/ni är förresten en till fler folk av valfritt kön som är i ungefär min ålder (31 år). en akustisk gitarr vore ju fint, och sen är jag öppen för förslag. till mina musikfavoriter hör en himla massa singer/songwriters (damien rice, ani difranco, tori amos, susanne sundfør, jenny lewis, conor oberst, etc.) och en del annat med (mumford & sons, rilo kiley, bright eyes, hozier, of monsters and men, death cab for cutie, the postal service, etc.). jag är väl inte överförtjust i hårdheter (insert random metalband här). eller, förtjust och förtjust, men åtminstone vet jag bättre än att ge mig på att försöka sjunga hårdare grejer.

jag låter för övrigt såhär: https://youtu.be/UB_67WR73l8

så för att sammanfatta: 31-årig brud i linköping, söker musicerande människor som vill ha lite kul ihop helt enkelt. du/ni bor lämpligen i samma stad också! släng iväg ett mail vetja, så hörs vi.


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort