sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

Sångare sökes till nytt band.

Inlagd: 2016-12-27 av Jacob Johansson Plats: Östergötland/Linköping
Kategori: Sångare  sökes Genre: Pop
Antal visningar: 397 Telefon: 0767682666
Hej.
Jag har suttit och pysslat med lite eget material ett tag och känner mig helt klart redo att börja leta folk till ett kommande band. Det enda är att jag konstaterat att jag kan spela det mesta... men jag kan verkligen inte sjunga. Så till att börja med vill jag ha lite sång till mina låtar.

Jag är i princip helt öppen för förslag vad gäller typ av sång, det enda är väl att jag snarare letar efter en popsångare/sångerska än en rock/hårdrockssångare... det får gärna vara lite smörigt, liksom. Men som sagt; jag är öppen för förslag. Man som kvinna... det spelar ingen roll, så länge det låter bra. Jag är precis fyllda 30 och är väl inte superkinkig rörande i vilken ålder du bör vara... kanske inte för ung/för gammal, men huvudsaken är ju att man klickar musikaliskt, så att säga.

Gå gärna in här och lyssna på ett par av de låtar jag skrivit (har fler på lager): https://soundcloud.com/sombresound

(Notera att allt på länken ovan är ganska slarvigt spelat, kass mixat o.s.v., alltså mest skisser. Alla titlar, "bandnamnet" osv är bara "påhittat" och inget är skrivet i sten, så att säga. Jag har inte heller fattat något beslut kring om det ska vara sång på svenska eller engelska. Mycket hänger på vad du som sångare föredrar!)

PS. Det verkar vara problem med mail som inte går fram via Bandfinders formulär. Så skicka gärna ett SMS eller maila direkt till jacobjohansson86@gmail.com om du är intresserad, så kan vi ta det därifrån!

Mvh Jacob


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort