sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Sångare > Visa annons

Sångare med erfarenhet söker band

Inlagd: 2016-12-17 av Christian Karström Plats: Skåne/Helsingborg
Kategori: Sångare  finnes Genre: Rock
Antal visningar: 584 Telefon: 0704589033


Sångare med erfarenhet söker band stor bildSångare med erfarenhet söker band - liten bild


Hej!
Jag är en kille på 27 år som har under mina tidigare år i livet gått hos sångpedagog, sjungit i kör, spelat i diverse rock-band, lite elektroniskt, stått på scen och som störst sjungit på Guldfågeln Arena i Kalmar inför en fotbollsmatch. Jag har sjungit allt från diverse opera-liknande framträden till musikal-låtar till att spela punk och stå och skrika på scen(även om sistnämnda det inte är något jag fick mersmak för ;) ). Så jag har testat det mesta och är även öppen för alla förslag, det är svårt att veta hur det blir utan en pröve.

Jag har det senaste året börjat komma tillbaka in i musiken efter några års uppehåll och känner att en nysatsning är på banan och vill gärna hitta likasinnade att vidareutvecklas med och ta städer, länder och världar med storm!(Man kan ju hoppas iaf)

Länk till min soundcloud med mera:
Senaste inspelningen - https://soundcloud.com/christian-karstr-m/gabriellas-sang-cover, en cover av Gabriellas Sång som jag använde till en gullig tributvideo till mitt, och min flickväns liv. (Håller på med lite video-produktion med.)

Äldre originallåtar som jag spelat med lite halvkass prodd:
https://soundcloud.com/christian-karstr-m/christianavenue-ill-carry-you
https://soundcloud.com/christian-karstr-m/christianavenue-hey-darlin
https://soundcloud.com/christian-karstr-m/christianavenue-letter-to

resten av mina inspelningar går att hitta på : https://soundcloud.com/christian-karstr-m
Finns lite roliga covers där av varierande kvalité som spelats in under åren. Måste väl få anse att man utvecklats sedan mycket av detta spelades in, iaf så försöker jag övertala mig själv att det är på detta sätt.

Utöver sång så kan jag för tillfället spela lätta komp på gitarr. Drömmen är att ta tag i detta och bli lite mer avancerad när det gäller tex piano. Men sång och framträdande har alltid varit huvudfokus.

Hoppas det väcks ett intresse och att du bor nära Helsingborg! Tveka inte att kontakta mig på min mail-adress: sajcon.business@gmail.com och bifoga gärna lite relevant material så man kan göra någon sorts bedömning i förväg, om det nu finns sånt.


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort