sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Gitarr till melodisk tyngre-rock

Inlagd: 2016-12-17 av marty Plats: Stockholm/Stockholm
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Hårdrock
Antal visningar: 676 Telefon:
Jag har genom åren samlat på mig ett antal egenskrivna låtar som jag en dag tänkte producera lite mer seriöst. Har tidigare spelat i band med inriktning på tyngre rock men även en del jazz & klassiskt. Har även gått på musikskolor tidigare. Nu har det dock blivit ett antal år där jag nästan enbart spelat hemma & tycker att det som nyårslöfte kan vara värt att satsa på detta projekt.

Spelar både trummor, bas, keyboard(& lite mandolin) samt kan lägga sång (när jag måste el det är frågan om nån favolåt). Tänkte nog fokusera på keyboard i detta projekt.
Behöver en sugen gittarist som kan lägga gitarr(både rytm & solo). Det är ett stort plus om du har koll på hur man spelar in elgitarr/bas. Sång skulle också vara intressant (då jag egentligen ej är en rutinerad sångare), el du kanske har nån kontakt? men det viktiga är att du verkligen är intresserad av musiken i fråga. Om du själv har egna låtar & vill ha hjälp med trummor, bas, o keyboard som en del i detta projekt el sidoprojekt är ju det också ett alternativ att samarbeta så el att kanske arra/skriva gemensamt.

Tanken är att detta gärna skulle bli mer än ett projekt om man sen blir mer samspelta osv osv genom att ge sig ut & spela live med ett band med full sättning (med sång,elgitarr, elbas, trummor, keyboard kanske om möjligt till & med elstråk) på klubbar o festivaler för att kanske senare kunna ägna sig åt det riktigt ambitiöst men lika bra att ta ett steg i taget.

Finns alltså redan utvecklat låtmaterial men behöver musiker(gittarist känns som en vettig början) för att komma vidare.

Klicka på länken(el kopiera & klistra in etc etc) för att höra mitt låtmaterial( Trying to pretend, är min senaste låt från i år). Låtarna är inspelad som typ en enklare demo med synth-simulationer av riktiga instrument / körsång). Detta är ju tänkt att ändas & kanske att man gör om en det bättre mm. Låtarna skall väl bli lite tyngre & hårdare också samtidigt som man bibehåller catchiga melodier(man kan ju hoppas iaf***ler**). Vill även expandera materialet i framtiden.

https://soundcloud.com/search?q=Marthy%20Martszchany

Så länge annons finns kvar är projektet fortfarande aktuellt.

Mejla gärna direkt till marthy@protonmail.ch
Hamnar kanske i spam-korgen annars verkar det som.

Hör av dej om det verkar intressant
Mvh
Marthy


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort